Cerere in casatorie – Mary BaloghCerere-in-casatorie-de-Mary-BaloghIubirea vine pe neasteptate indiferent de varsta, statut social sau ceea ce iti doresti. „Cerere in casatorie” este romanul scris de Mary Balogh in care iubirea este clar „spontana” si fiorul iubirii vesnice i-a cuprins pe cei doi tineri. Cunoscuta ca si regina romanelor romance, Mary Balogh a scris o poveste si adevarata iubire in romanul „Cerere in casatorie”. Inspirat din fapte reale, acest roman de dragoste este dovada vie ca dragostea invinge indiferent de ceea ce vrei, de situatie de varsta sau de lumea din jur. Conditia sociala nu te impiedica sa iubesti cu toata fiinta ta si nici sa fi iubit.

Gwendoline Grayson, lady Muir se afla in vizita la doamna Vera Parkinson fiind in recuperare dupa pierderea prea prematura a sotului ei. Lady Muir a ramas vaduva de timpuriu, cruda viata rapindu-i sotul mult prea devreme. Pentru a trece peste soc si depresie mai usoara, aceasta decide sa mearga pentru o perioada in vizita la Vera Parkinson.

Gwen era o tanara de douazeci si doi de ani care dupa pierderea sotului ( sapte ani in urma) nu s-a mai gandit sa se recasatoreasca. Sarcina pierduta cu sotul sau intr-un accident stupid de calarie, moartea sotului ei care a fost deasemeni bizara, socul ramanerii vaduva a facut-o pe Gwen sa se inchida in ea si sa nu se mai gandeasca la o recasatorire. Cand Hugo, un tanar ofiter este numit lord, urmatorul pas stie ca trebuie sa fie casatoria. Pe cand domnisoara Gwen se plimba prin curte, isi scranteste glezna, iar cel care o ajuta sa se ridice si sa ajunga inapoi in casa pentru a primi ingrijirile necesare este Hugo. Atunci cand el o lua in brate, Gwen simti ceva aparte, un fior al dragostei si se indragosti la prima vedere de tanarul ofiter chipes.

Hugo simti si el la randul lui si se indragostise de frumoasa Gwen la prima vedere. Pentru Gwen aparitia lui Hugo in viata ei a fost o mare surpriza, Hugo i-a dat chiar si viata peste cap. Nu se astepta ca dupa drama suferita sa intalneasca dragostea si sa isi refaca viata.

„Cerere in casatorie” este unul dintre romanele de dragoste care te va captiva inca de la primele pagini. Mary Balogh a creat un roman plin de iubire, pasiune si  despre destin si iubire adevarata si mai ales despre ce karma si ceea ce trebuie sa se intample se va intampla.

Lectura placuta!

Vezi detalii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*