La final apare dragostea-Mary Baloghla final apare dragostea (2)Mary Balogh este una dintre scriitoarele de romane de dragoste care a facut furori printre cititori cu fiecare poveste publicata. Dupa cartile „Primul pas – casatoria„, „Cerere in casatorie„, „Mai mult decat amanta„, urmatoarea carte pe care trebuie sa o cititi este „La final apare dragostea”. Mary Balogh a creat in romanele sale adevarate lectii de viata, povesti de iubire si personaje care au devenit tipologii de-a lungul timpului.

„La final apare dragostea” este povestea de dragoste aparuta la final  iar actiunea de iubire se petrece pe parcurs ca fiind ceva mecanic si nu pentru ca a existat o dorinta anume.

Cati nu se pot casatori ca fiind constransi de unele aspecte din viata lor? Cum ar fi sa te casatoresti cu cineva fara sa  il iubesti si dupa aceea sa te indragostesti nebuneste? Duncan este constrans de anumite imprejurari sa se intoarca acasa si sa isi gaseasca o femeie cu care sa se casatoreasca pe repede inainte. Cum viata te poate constrange in mod placut si neplacut in acelasi timp, Duncan are la dispozitie doua saptamani pentru a se casatori ca sa nu piarda toti banii si toata averea.

O intalneste pe frumoasa Margaret, isi da seama ca se poate casatori cu ea si pune la punct un plan. Nu ii spune adevarul pentru ca risca sa nu se mai casatoreasca cu el. Pe repede inainte incep o relatie si tot la fel hotarasc sa se casatoreasca. Pentru ca el sa fie sigur de faptul ca se va casatori cu ea, o convinge sa se logodeasca la scurt timp dupa ce s-au cunoscut.

Margaret, frumoasa fata care a picat in plasa lui Duncan este ranita din dragoste.In adolescenta s-a indragostit de Crispin, acesta a plecat sa isi faca o cariera militara, si-a facut si o familie iar dupa ani si ani vrea sa se intoarca la ea. La scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Duncan, Margaret este pusa in situatia sa aleaga… barbatul pe care l-a asteptat sau cel cu care este casatorita? Iubirea ei fata de Crispin a fost atat de profunda incat nu a renuntat nici o clipa sa il astepte iar atunci cand ea afla ca el s-a casatorit si are familia lui, decide sa se arunce in bratele oricarui barbat si asa ajunge in bratele si plasa lui Duncan. Ce va alege Margaret? Ce se va alege de iubirea care a venit pe parcurs intre ea si Duncan?

„La final apare dragostea” este romanul de dragoste care te va captiva de la primele pagini si te va tine cu sufletul la gura.

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*