Primul pas. Casatoria – Mary BaloghdescărcareMary Balogh este una dintre autoarele de carti romance ale secolului XXI care si-a gasit numele de ” regina romanelor romance” inca de la primele carti. Scrise cu pasiune, pline de dragoste si intamplari adevarate, cartile scrise de Mary Balogh sunt adevarate romane de dragoste pline de lectii de viata. Dupa romanul „Mai mult decat amanta” urmatoarea carte semnata Mary Balogh pe care trebuie sa o cititi este „Primul pas. Casatoria”, un roman plin de suspans, pasiune care va va purta pe aripile iubiri pana in tinutul magic si de poveste din Throckbridge.

Vanessa, personajul principal este o tanara de douazeci si patru de ani ramasa vaduva prea timpuriu. Pe cand avea douazeci si unu de ani s-a casatorit cu Hedley, un tanar care s-a stins dupa doar trei ani de mariaj. Cand sotul ei a decedat, Vanessa a luat decizia de a ramane sa locuiasca impreuna cu familia sotului ei nedorind sa isi refaca imediat viata.

Cand vicontele Elliott Wallace isi face aparitia in tinul Throckbridge, Vanessa a stiut ca barbatul pe care il vrea si care sa fie langa ea sa o ajute in rezolvarea problemelor este Elliott. Problema majora a Vanessei era sora ei care era grav bolnava iar Vanessa vroia sa o ajute sa isi restabileasca sanatatea. Pentru Elliott, Vanessa era femeia ideala pentru a ii fi sotie si cum el era in cautare de nevasta… destinul si soarta si-au spus cuvantul.

Cei doi protagonisti ai povestii de amor se intalnesc, discuta si decid sa porneasca impreuna la un nou drum. Desi fiecare avea secrete si un trecut, discutiile sunt superficiale crezand ca vor putea face doar o casatorie de convenienta si fara implicare sentimentala. Cum dragostea vine pe neasteptate, Elliott se indragosteste nebuneste de Vanessa fara sa isi dea seama iar ea simte la fel. Cand totul parea a fi roz si cu happy ending, ceva din trecutul amandurora le pune la incercare relatia si trebuie sa treaca peste acest obstacol. Cum iubirea este mai presus de orice, cei doi amorezi se vor casatori intr-un final.

Iubirea vine pe neasteptate, vine cand renunti la ideea de a mai avea pe cineva. Iubirea dintre Elliott si Vanessa este una de poveste care a trecut peste orice obstacol si ca intotdeauna iubirea a invins. Love story cu happy ending!

„Primul pas. Casatoria” este unul dintre romanele de dragoste pe care nu ai cum sa le ratezi si care te va tine cu sufletul la gura inca de la prima foaie.

 

Vezi detalii

One Comment

  1. Pingback: La final apare dragostea-Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*