Ultimele anunţuri

Ghid de imunizari - H. Hof, G. Geginat, R. Fleck, B. Wallacher

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb "Ghid de imunizari - H. Hof, G. Geginat, R. Fleck, B. Wallacher " , o carte ce te va invata sa te bucuri de ceea mai buna imunitate, invatandu-te cum sa te comporti. Cartea este in stare excelenta.

Manual de buzunar de psihiatrie clinica - Kaplan, Sadock

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb "Manual de buzunar de psihiatrie clinica - Kaplan, Sadock ", un manual dedicat studentilor ce vor sa intelaga mai bine intreaga lume a psihiatriei. Cartea este in stare exceptionala.

Doua jurnale fata in fata - Mariana Sora

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Citeste despre reflexile pline de viata ale unui tanar carturar ce se vrea impresionat de de propria lume. Cartea "Doua jurnale fata in fata - Mariana Sora " este in stare pefecta si te va ajuta sa iti descoperi lumea pe care ai vrea sa o cunosti.

Caietul Roxanei si alte Jurnale - Stefan Bolea

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Caietul Roxanei si alte Jurnale - Stefan Bolea " , carte ce iti ofera un univers concentrat pe prezentarea uneia dintre cele mai frumoase adolescente. Daca vrei sa te bucur ide ceea ce se numeste o adolescenta de vis atunci in mod sigur iti va placea aceasta carte ce se afla i...

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau ", cartea este in mare parte absolut perfect din punct de vedere a defectelor. Continutul carti ne prezinta cum sa combatateam respingerea; abandonul,umilirea,tradarea,nedreptatea astfel incat sa ne simtim bine.

Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus - Dr. John Grey

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus - Dr. John Grey ", cartea este in stare absolut perfecta si ofera cititorului cel mai bun ghid pentru dezvoltarea favorabila a relatiilor cu alte persoane.

Meniul perfect - Gordon Ramsay

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Meniul perfect - Gordon Ramsay ", carte ce are ca scop intretinerea unui regim alimentar tot mai echilibrat incantant pe micul bucatar din oricine cu cele mai bune retete.

Secretele bucatariei : Supe

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Secretele bucatariei : Supe", carte ce are ca scop invatarea intr-un mod eficient a prepararii supelor stfel incat sa poti gati excelent. Cartea este intr-o stare excelenta.

Noua spiritualitate si trairea lui Christos - Rudolf Steiner

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

In acest volum autorul Rudolf Steiner ne ofera o analiza detaliata a vietii spirituale pe care a avut-o poporul roman. Cartea "Noua spiritualitate si trairea lui Christos - Rudolf Steiner , o ofera la schimb intr-o stare perfecta.

Omul samanta sau noua spiritualitate - Dane Rudhyar

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Cartea "Omul samanta sau noua spiritualitate - Dane Rudhyar " reprezinta cel mai bun material pentru a oferi tuturor putere de a trece peste suferintele de zi cu zi, chiar peste cele care ne pot marca. Cartea este in stare perfecta.

Arhitectura in Biblie si la sfintii parinti - Chrysostomos Augustin Ioan

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb, ghidul "Arhitectura in Biblie si la sfintii parinti - Chrysostomos Augustin Ioan" ,cartea fiind stare perfecta. Acest material te va ajuta sa intelegi mai bine cum a fost arhitectura in diferite perioade ale timpului.

Cum sa intelegem arhitectura bisericilor - Denis R. Mcnamara

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb ghidul "Cum sa intelegem arhitectura bisericilor - Denis R. Mcnamara " , material ce are rolul de a face prezentara spre lume tuturor bisericilor din punct de vedere arhitectural, pentru a ajuta atat pe cunoscatori cat si pe simpli iubitori sa intealeaga mai bine diferenta.