Bucuresti

Ordonare după: Nou

Doua jurnale fata in fata - Mariana Sora

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Citeste despre reflexile pline de viata ale unui tanar carturar ce se vrea impresionat de de propria lume. Cartea "Doua jurnale fata in fata - Mariana Sora " este in stare pefecta si te va ajuta sa iti descoperi lumea pe care ai vrea sa o cunosti.

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Ofer la schimb cartea "Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau ", cartea este in mare parte absolut perfect din punct de vedere a defectelor. Continutul carti ne prezinta cum sa combatateam respingerea; abandonul,umilirea,tradarea,nedreptatea astfel incat sa ne simtim bine.

Omul samanta sau noua spiritualitate - Dane Rudhyar

Bucuresti (Bucuresti) - 26/09/2014

Cartea "Omul samanta sau noua spiritualitate - Dane Rudhyar " reprezinta cel mai bun material pentru a oferi tuturor putere de a trece peste suferintele de zi cu zi, chiar peste cele care ne pot marca. Cartea este in stare perfecta.

Modele de cereri si actiuni in justitie - Vlad Zamfirescu

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer la schimb spre incantare publicului intr-o stare perfecta cartea "Modele de cereri si actiuni in justitie - Vlad Zamfirescu". Cartea este perfecte pentru a cei ce vor a cunoste orice tip de cerere.

Alchimistul Ed.2013 (Ed. de lux) - Paulo Coelho

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Alchimistul Ed.2013 (Ed. de lux) - Paulo Coelho " este intr-o stare execeptionala, este o carte de renume, ce a fost tradusa in 80 de limbi. Actiunea se concentreaza pe o calatorie pentru gasirea unei comori ce este pazita de fel si fel de capcane.

Calea spre fericire

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Frumoasa carte "Calea spre fericire" este in stare perfecta si ilustreaza 35 de povesti frumoase ce iti vor oferi o alta aternativa asupra lumii.

Iubire peste timp - Nora Roberts

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Ofer carte veche, in stare ok dar cu o poveste cu adevarat ce nu va muri din inima in inima oricarui romantic. Cartea "Iubire peste timp - Nora Roberts " este ceea ce ilustreaza cel mai bine o iubire ce este vazuta doar de lume nu si de cei doi protagonisti.

Sub aceeasi stea - John Green

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Ofert cartea "Sub aceeasi stea - John Green ",starea cartii este noua, coperta groasa numai buna pentru colectia unei biblioteci. Povestea cartii ilustreaza imaginea unei frumoase fete a carei povesti este rescrisa complet de suferinta.

Cum sa eliminam toxinele din organism - Jane Scrivner

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea este noua si te invata intr-un mod eficient nu doar cum sa elimini din toxine, te invata chiar si cum sa slabesti intr-un mod natural.

Utilizarea plantelor in tratarea bolilor - Jean-Claude Houdret, Isabelle De Paillette

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Utilizarea plantelor in tratarea bolilor " are o stare buna, inghirijita si reprezinta imaginea ceea mai buna cei ce vor sa se faca bine.

Puterea miraculoasa a apei - Fereydoon Batmanghelidj

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Puterea miraculoasa a apei - Fereydoon Batmanghelidj o ofera la schimb intr-o stare ok in ceea ce priveste uzura sa. Continutul sau reprezinta insumarea a 20 de ani de certari, astfel incat sa poti spune ca mereu vei avea ce invata.

Scapa de pietre la ficat si fiere - Andreas Moritz

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Ofer la schimb cartea "Scapa de pietre la ficat si fiere" intr-o conditie noua, prezentand doar usoare urme de folosire. Cartea este dedicata celor ce au peste 30 de ani si au nevoie de un regim alimentar mai controlat.