Carti Pentru Copii

Ordonare după: Nou

Nu te infuria! - Ghid de buna purtare - Berta Garcia Sabates, Armele Modere

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Editia "Nu te infuria! - Ghid de buna purtare - Berta Garcia Sabates, Armele Modere " este o carte intr-o stare ok, si ofera cele mai bune cai pentru a-ti pastra calmul astfel incat si copilul tau sa fie mai calm.

Educatia copilului meu in 25 de tehnici ed.4 ( Care nu dau gres) - Meg F. Schneider

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Poate ca suna cam ciudat, dar cartea "Educatia copilului meu in 25 de tehnici ed.4 ( Care nu dau gres) - Meg F. Schneider" nu ofera tocmai tecnici ofera doar intrumare in diferite metode. Cartea ce este data la schimba este intr-o stare acceptabila.

Si tu poti fi Supernanny 2: Cu copilul la scoala (Necartonat) - Irina Petrea

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer la schimb "Si tu poti fi Supernanny 2: Cu copilul la scoala (Necartonat) - Irina Petrea ", cartea este dedicata mamicilor ce vor sa fie unele super pentru toata lumea. Cartea este in stare ok, nu prezinta urma de uzura.

Supermami - Ghid complet pentru mamicile moderne - Liz Fraser

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Manualul "Supermami - Ghid complet pentru mamicile moderne - Liz Fraser " te invata cum sa fi cu adevarat o super mamica, motiv pentru care starea noua a carti, dar si continutul util se pot dovedi cu adevarat o buna lectura.

Biblia ilustrata pentru copii

Bucuresti (Bucuresti) - 22/09/2014

Pentru cei mai mici, pentru cei ce cauta pur si simplu sa se bucure de luminarea lui Dumnezeu insa nu au rabdare sau nu stiu sa citeasca, pentru este aceasta carte mai mult decat ca si potrivita.

  • 1