Cresterea Copilului

Ordonare după: Nou

10 principii esentiale in educatia copilului tau - Roni Jay

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer la schimb pentru o carte asemanatoare ghidul "10 principii esentiale in educatia copilului tau - Roni Jay" Acest indrumator te va invata cum sa oferi o educatie corespunzatoare daca urmezi sfaturile oferite de catre autor.

Cum sa formezi caracterul copiilor.

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer la schimb cartea "Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responabilitatii personale - John G. Miller. Karen G. Miller. Aceasta carte este formulata asfel incat sa te faca sa intelegi mai bine cum este personalitatea unui copil.

40 de jocuri de relaxare pentru copiii intre 5 si 12 ani - Micheline Nadeau

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Cartea "40 de jocuri de relaxare pentru copiii intre 5 si 12 ani - Micheline Nadeau " este o carte intr-o stare ok, nu reprezinta urma de uzura. Este cel mai practic ghid pentru a intra in lumea prieteniilor copilului tau.

Inteligenta emotionala a copiilor - Lawrence E. Shapiro

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ghidul acesta te invata intr-un mod inteligent cum sa dezvolti inteligenta copiilor astfel incat sa vorbim de emotii stabili si un nivel social accetabil pentru varsta lor. Cartea este in stare noua.

In forma dupa venirea lui bebe - Chantale Dumoulin

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ghidul "In forma dupa venirea lui bebe - Chantale Dumoulin " il ofer la schimb intr-o stare accetabila, iar continutul carti esre prezentat de numeroare exercitii si sfaturi.

Jocuri pentru dezvoltarea inteligentei si creativitatii copiilor - C.J. Simister

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Oferta cartea "Jocuri pentru dezvoltarea inteligentei si creativitatii copiilor - C.J. Simister" ,starea cartie este absolut perfecta. Pentru ca scoala are un rol important in viata copilului, pentru asta acest ghid de invata sa fi precum o scoala a distractiei pentru el.

Ghid practic si inteligent in cresterea si ingrijirea copilului de la 0 la 8 ani - Louise Heren

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer cartea "Ghid practic si inteligent in cresterea si ingrijirea copilului de la 0 la 8 ani - Louise Heren " , cartea este in stare noua. Cartea iti va oferi ceea mai buna indrumare pentru a-ti educa copilul in asa fel incat sa se simta bine.

Mama fericita - Giuseppe Ferrari

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Cartea "Mama fericita - Giuseppe Ferrari " este dedicata bebelulor, este in stare noua si ofera parintilor placerea a-si explica fiecare problema ce va aparea.

Prima zi de scoala - Ghid de buna purtare - Berta Garcia Sabates, Armele Modere

(Bucuresti) - 25/09/2014

Ofera copilui tau "Prima zi de scoala - Ghid de buna purtare - Berta Garcia Sabates, Armele Modere ", un ghid practic pentru tine dar si pentru el astfel incat sa poti practica cele mai utile metode pentru o educatie buna.

Momente pretioase - Albumul fiicei mele

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Cartea"Momente pretioase - Albumul fiicei mele " este cel mai bun material care sa iti ofere amintiri din zilele ce au trecut.

Ce sa le spunem copiilor - Francoise Dolto

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Ofer la schimb cartea "Ce sa le spunem copiilor - Francoise Dolto ", carte ce este in stare perfecta. Este un excelent ghid atat pentru parinti cat si pentru educatori sau profesori.

Educa-ti pozitiv copilul - Tanya Byron

Bucuresti (Bucuresti) - 25/09/2014

Pentru cei mici uneori totul tine de disciplina, motivatie, buna-crestere si vointa, invata cum sa iti cresti copilul intr-un mod eficient, pozitiv si relaxant. Cartea este intr-o stare ok.