Sanatate

Ordonare după: Nou

Cum sa eliminam toxinele din organism - Jane Scrivner

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea este noua si te invata intr-un mod eficient nu doar cum sa elimini din toxine, te invata chiar si cum sa slabesti intr-un mod natural.

Utilizarea plantelor in tratarea bolilor - Jean-Claude Houdret, Isabelle De Paillette

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Utilizarea plantelor in tratarea bolilor " are o stare buna, inghirijita si reprezinta imaginea ceea mai buna cei ce vor sa se faca bine.

Sa invatam sa ne tratam fara medicamente - Alex Clergue

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Sanatatea este influentata cel mai bine si mai bine de catre organismului fiecaruie,functiile de aparare fiind tot mai diferite de la o persoana la alta. Cartea "Sa invatam sa ne tratam fara medicamente - Alex Clergue " este noua, nu prezinta urma de uzura.

Studiul China - Colin Campbell, Thomas M. Campbell

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Orientul este cel care a definit cel mai bine lumea medicinii, oferind cele mai diversificate leacuri intr-o masura cat mai echilibrata. Cartea " Studiul China " este intr-o stare ok, nu are pagini lipsa sau urma de uzura, se vede doar ca a fost rasfoita.

205 Retete de Post - Mihai Basoiu

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Pentru majoritatea postul reprezinta doar o cale spre religism,insa pentru unele persoane este si calea de purificare a organismului. Daca vrei sa te bucuri de aceasta carte afla ca este noua, abia folosita.

Dieta young pentru bolnavii de diabet - Robert O. Young, Shelley Redford Young

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Ofer la schimb cartea "Dieta young pentru bolnavii de diabet - Robert O. Young, Shelley Redford Young " , cartea ofera pentru ceea mai sanatoasa cale pentru insatosire intr-un mod eficient. Cartea este noua, proaspat rasfoita nu prezinta urme de uzura prea mari.

Tratarea bolilor cu lecauri din popor - Gheorghe Mohan

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Tratarea bolilor cu lecauri din popor - Gheorghe Mohan " este o varte veche dar cu un continut foarte atractiv pentru cei ce vor o solutionare a problemelor medicale. Daca alegi sa citesti atat despre leacurile unui doctor cat si a unui doctor precum este Doctorul Gheorghe Mohan.

Puterea miraculoasa a apei - Fereydoon Batmanghelidj

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Cartea "Puterea miraculoasa a apei - Fereydoon Batmanghelidj o ofera la schimb intr-o stare ok in ceea ce priveste uzura sa. Continutul sau reprezinta insumarea a 20 de ani de certari, astfel incat sa poti spune ca mereu vei avea ce invata.

Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata - Gene Stone

(Bucuresti) - 24/09/2014

Ofer in stare noua, aproape impecabila cartea " Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata - Gene Stone" , carte dedicata celor ce ce vor s tina atat la organismul lor cat si la viata de zi cu zi.

Scapa de pietre la ficat si fiere - Andreas Moritz

Bucuresti (Bucuresti) - 24/09/2014

Ofer la schimb cartea "Scapa de pietre la ficat si fiere" intr-o conditie noua, prezentand doar usoare urme de folosire. Cartea este dedicata celor ce au peste 30 de ani si au nevoie de un regim alimentar mai controlat.

Calmul Inseamna Sanatate

Bucuresti (Bucuresti) - 22/09/2014

Noi consideram ca stresul nu este doar o stare, este o boala motiv pentru care aceasta carte te ajuta cum sa lupti impotriva stresului astfel incat sa ai o viata echilibrata.

  • 1