Cineva, sa ma apere – Judith McNaught

Cineva, sa ma apere – Judith McNaughtJudith McNaught a publicat in anul 2003 un roman plin se dragoste si pasiune: Cineva, sa ma apere. Una dintre autoarele de scriere romance a scris in “Cineva, sa ma apere” o poveste tulburatoare in care veti gasi suspans, actiune, iubire, intriga si pasiune.

Cand Leigh Manning sau Kendall se trezeste intr-un spital dupa un grav accident de masina. Pe drum spre cabana unde trebuia sa se intalneasca cu sotul ei, Logan Manning, ea sufera un accident rutier grav iar el este dat disparut. Politistii il cautau pe Logan in zadar deoarece singura persoana care stia sa dea detalii despre accident este Leigh care nu poate deoarece este prea grav ranita.

cineva-sa-ma-apere_judith mcnaughInainte de accident, viata lor era plina de lucruri minunate si iubire.Leigh avea o cariera de succes si in plina ascensiune si un nou partener de afaceri: Michael Valente. Cand totul era roz, incep sa apara nenorocirile si Logan este impuscat in cap si moare  principalii suspecti sunt Leigh si Valente.

Valente era omul certat cu legea de ani buni iar cand Leigh ramane vaduva el nu sta degeaba si ii face curte. Drama care urma sa se petreaca in sufletul lui Leigh este imensa si pe neasteptate deoarece anchetele scot la iveala adevarata fata a lui Logan. Desi credea ca este casatorita cu un om cinstit cu un om fidel, anchetele arata ca  el o inseala cu toate prietenele ei si era acuzat si de frauda.

In finalul romanului, Leigh recunoaste ceea ce a facut, banuielile ei in ceea ce priveste  viata sotului sau erau confirmate iar Valente ramane langa ea asa cum a facut-o ani la rand, iubind-o in secret.

Cineva , sa ma apere este unul dintre romanele cu suspans, intrigi, invidii, razbunari dar mai ales iubire adevarata , iubirea pe care Valente o poarta  pentru Leigh.

Alte carti scrise de Judith McNaught si recenzate, puteti citi AICI.

Leave a Reply