CONCURS: Alice Herz-Sommer. “Grădina Edenului în mijlocul iadului” (Incheiat)Castigatorii sunt:

 1. Monica Marton
 2. Narcisa Carmen
 3. Laura Tincu

In cazul in care nu primiti e-mail pana la sfarsitul saptamanii (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

 

Screenshot from 2016-07-13 11:15:29

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

Alice Herz-Sommer. “Grădina Edenului în mijlocul iadului” – de Melissa Müller şi Reinhard Piechocki, publicata la Editura Meteor Press

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa raspundeti la intrebarea: 

– Care a fost ultimul sfat pe care l-a primit Alice Herz-Sommer de la mama sa?

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite TREI premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 13 iulie 2016 (prin random.org).

Anuntarea celor trei castigatori va fi facuta in cadrul acestei pagini. Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press.

Alice Herz-Sommer-Gradina Edenului in mijlocul iadului

16 Comments

 1. Marius Orbai says:

  Ultimul sfat al mamei a fost acela de a exersa cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic, care le ridică probleme până şi celor mai mari interpreţi.

 2. Anca L. says:

  Decizia curajoasă de a asculta ultimul sfat al mamei, de a exersa cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic, care le ridică probleme până şi celor mai mari interpreţi, a făcut-o să înțeleagă un adevăr simplu: muzica poate salva sufletul, fiind o cale spre mântuire.

 3. Lazar Adrian says:

  Ultimul sfat al mamei: sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic, care le ridică probleme până şi celor mai mari interpreţi, a făcut-o să înțeleagă un adevăr simplu: muzica poate salva sufletul, fiind o cale spre mântuire.

 4. Magda Ramona Raican says:

  Ultimul sfat al mamei a fost acela de a exersa cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic.

 5. Laura Tincu says:

  Ultimul sfat pe care l-a primit de la mama sa a fost sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin. Cele mai dificile piese de pian din punct de vedere tehnic.
  Muzica, optimismul si curajul au ajutat-o in cea mai intunecata perioada din viata ei, după ce a fost deportată la Theresienstadt, impreuna cu sotul si fiul.
  A sustinut peste o suta de concerte in lagar si le-a daruit speranta celorlalti detinuti in acel univers al mortii si al disperarii.

  *multumim pentru concurs

 6. Pop Delia says:

  Ultimul sfat al mamei a fost: sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin. Cele mai dificile piese de pian din punct de vedere tehnic.

 7. Andreea Luiza says:

  the last advice was: sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin. Cele mai dificile piese de pian din punct de vedere tehnic.

 8. Radu Dobre says:

  Sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin. Cele mai dificile piese de pian din punct de vedere tehnic.

 9. Narcisa Carmen says:

  Ultimul sfat al mamei: sa exerseze cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic, care le ridică probleme până şi celor mai mari interpreţi.

 10. Monica Marton says:

  Ultimul sfat al mamei a fost acela de a exersa cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic, care le ridică probleme până şi celor mai mari interpreţi.

 11. Nistor Alina says:

  Ultimul sfat al mamei a fost acela de a exersa cele 24 de Studii de Chopin, piesele de pian cele mai dificile din punct de vedere tehnic.

  • Here we go again, another BS algorithm change that hasn't helped anything except for the fact that more webmasters will get desperate enough to use Addcwrs….whioh has been apparent to all is Google's goal.Sadly, we are stuck with a leading "search engine" that has become a monopoly and does whatever it chooses to the little guy who's just trying to make a buck.Remember, monopolies fall hard.The sheep and butt-kissers that follow Google's and Matt Cutts' every word will fall with them.The sooner, the better.

 12. Monica Marton says:

  Multumesc

 13. Monica Marton says:

  sunteti minunati pentru ca ne oferiti oportunitatea de a citi carti minunate. multumesc. premiul dumneavoastra a ajuns la mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*