INCHEIAT: CONCURS: CINCI ZILE CARE AU ZGUDUIT LUMEA, de Nicholas BestCastigatorii:

 1. burlacu sergiu
 2. Monica Marton
 3. Monique Cuisine

In cazul in care nu primiti e-mail in decursul a 5-7 zile (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

 

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

CINCI ZILE CARE AU ZGUDUIT LUMEA, de Nicholas Best

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul, sa distribuiti acest concurs pe Facebook, si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa in care sa specificati ce eveniment important trateaza cartea.

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 8 noiembrie 2017 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea castigatorilor va fi facuta in cadrul acestei pagini si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/cititorul/.

7 Comments

 1. burlacu marius says:

  sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial o captivanta descriere a evenimentelor petrecute la sfarsitul lui aprilie si inceputul lui mai 1945, cand Mussolini este executat de partizanii italieni, Hitler se sinucide si razboiul cel mai monstruos din istoria omenirii se apropie de sfarsit.

 2. Monica Marton says:

  Subiectul cartii este fascinant, sunt descrise ultimele zile ale celui de al doilea razboi mondial, angoasele si zbiciumul liderilor care au hotarat soarta acestui razboi si a multor oameni dar si trairile emotionante ale popoarelor bucuroase ca cea de a doua mare conflagaratie mondiala se apropie de sfarsit.

 3. Mihai Tanasie says:

  Frica, destinul unei lumi, sfaristul lui Hitler si descrierea unei perioade sumbre din istoria unei lumi.

 4. burlacu sergiu says:

  ultimele zile ale celui de al doilea razboi mondial

 5. Marius Orbai says:

  Sunt ultimele zile ale celui de al doilea razboi mondial, zile de teroare, nesiguranta, de adevaruri cutremuratoare, realitati crunte, vieti curmate, marturii infioratoare. Pare a fi un thriller istoric care descrie documentat ultimele zile ale celui de al doilea razboi mondial.

 6. Monique Cuisine says:

  Sfarsitul celui de al doilea razboi mondial.

 7. Lazar Adrian says:

  Sunt ultimele zile ale celui de al doilea razboi mondial, zile de teroare, nesiguranta, de adevaruri cutremuratoare, realitati crunte, vieti curmate, marturii infioratoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*