INCHEIAT – CONCURS: HRUŞCIOV – Omul şi epoca sa, de William TaubmanCastigatorii:

 1. Radu Dobre
 2. Dana Vasilas
 3. Marius Orbai

In cazul in care nu primiti e-mail in decursul a 5-7 zile (verificati si folderul spam), va rugam sa contactati direct Editura Meteor Press pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/meteorpress.

Un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

HRUŞCIOV Omul şi epoca sa, de William Taubman

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul, sa distribuiti acest concurs pe Facebook, si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa in care sa specificati ce premii a obtinut cartea.

(abonarea la newsletter se face AICI)

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 15 noiembrie 2017 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea castigatorilor va fi facuta in cadrul acestei pagini si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/cititorul/.

10 Comments

 1. Mihai Tanasie says:

  Premium obtinut, Pulitzer

 2. burlacu sergiu says:

  premiul pulitzer

 3. burlacu marius says:

  Premiul Pulitzer

 4. Marius Orbai says:

  Premiul Pulitzer.

 5. Marius Orbai says:

  Distinsă cu Premiul „Pulitzer” pentru biografie, aleasă „Cea mai bună carte a anului 2003” de New York Times, Chicago Tribune, Los Angeles Times, Washington Post, The Economist şi Toronto Globe and Mail

 6. Monique Cuisine says:

  Premiul „Pulitzer” pentru biografie, aleasă „Cea mai bună carte a anului 2003” de New York Times, Chicago Tribune, Los Angeles Times, Washington Post, The Economist şi Toronto Globe and Mail.

 7. Radu Dobre says:

  Aceasta carte a fost premiata cu premiul PULITZER!

 8. Dana Vasilas says:

  Premiul Pulitzer

 9. Monica Marton says:

  Premiul „Pulitzer” pentru biografie și a fost aleasă „Cea mai bună carte a anului 2003” de New York Times, Chicago Tribune, Los Angeles Times, Washington Post, The Economist şi Toronto Globe and Mail.

 10. Marius Orbai says:

  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*