Concurs: Vindecare prin autotratament – Exercitii si metode terapeutice simple si eficiente in cele mai frecvente boliCastigatorii sunt:

Monica Marton

Iobacioiu Nicu

Demetrescu Horatiu Gabriel

Veti fi contactati de Editura Meteor Press pentru a intra in posesia cartilor. Multumim pentru participare!

 

Incepem luna octombrie cu un nou concurs, al carui premiu va consta in cartea:

“Vindecare prin autotratament – Li Hesheng”

Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti abonat la newsletter Cititorul si sa lasati un comentariu pe aceasta pagina, in care sa raspundeti la intrebarile: 

– Credeti in autovindecare? De ce?

(abonarea la newsletter se face AICI)

 

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 10 octombrie 2014 (prin random.org). Castigatorii fi contactati prin e-mail de catre Editura Meteor Press. Anuntarea celor trei castigatori va fi facuta in cadrul acestei pagini.

 

Vindecare prin autotratament – Exercitii si metode terapeutice simple si eficiente in cele mai frecvente boli
Autor: Li Hesheng – Aparut la Editura Meteor Press

vindecare prin autotratament-li-HeshengVindecare prin autotratament este o carte de exercitii si metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor martiale, Li Hesheng.

 

 

3 Comments

 1. Monica Marton says:

  Da. Cred in autovindecare, corpul uman este miraculos, natura e miraculoasa. Suntem energie, iar, daca aceasta e pozitiva, corpul se vindeca. Cred in energie si incerc sa imi vindec corpul prin energie, folosesc presopunctura de ani de zile si m-a ajutat foarte mult. Premiul e o carte foarte interesanta si utila.

 2. Demetrescu Horatiu Gabriel says:

  Cred in autovindecare !
  Cel mai bun mod in care sa revii la normalitate, este sa-ti evaluezi problema si sa doresti sa o depasesti, iar acest lucru il poti face cel mai bine chiar tu insuti. Intr-adevar sunt situatii cand este greu de depasit o suferinta, dar prin vointa proprie poti sa o ameliorezi si chiar sa o faci sa dispara.
  Cred ca o boala se poate vindeca, daca o intelegi si stii unde te “loveste” ea, astfel cu incredere in fortele proprii si cu invataturile terapeutice din astfel de carti, poti sa gasesti remediul si sa vindeci.

 3. Iobacioiu Nicu says:

  Cred in puterea de autovindecare asa cum cred si in autosugestie.
  Exista metode si exercitii pe care efectuandu-le din vointa proprie, te ajuta in vindecare si astfel increderea in propriile forte devine tot mai puternica, fapt ce duce la realizarea echilibrului intern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*