Iubire magica – Mary Balogh

Iubire magica – Mary Baloghiubire-magica_1_produsRomanele de dragoste sunt printre cele mai citite si vandute carti din lumea intreaga. Dintre toti scriitorii de romane romance, s-a facut incat de la debut remarcata Mary Balogh.

In povestile sale, Mary Balogh a conturat mai multe tipologii de iubire, povesti cu happy end sau nu, povesti de dragoste despre iubiri adevarate si multa pasiune. “Iubire magica” este unul dintre romanele de dragoste pe care nu ai cum sa il lasi jos din mana. Cartea aceasta te va captiva si te va face sa o “savurezi” inca de la inceput.

Povestea de iubire este chiar magica. Atunci cand renunti la ideea de a mai fi cu cineva, destinul iti scoate aceea persoana in cale. Susanna, personajul principal este profesoara la o scoala de fete. Plecata in vacanta la Barclay Court unde destinul il scoate in cale pe frumosul Peter, viconte de Whitlaf, o persoana draga sufletului ei cu care s-a mai intalnit si intersectat pe drumurile vietii. Cand ii reapare in viata iarasi, Susanna incepe sa simta fiorul dragostei. Timpul petrecut la Barclay Court alaturi de Peter o face sa iubeasca cu adevarat pentru prima data.

Desi provin din clase sociale diferite, lumi diferite, amandoi au educatii diferite, iubirea nu tine cont de aspectele sociale si nici de mentalitati si se infiripa intre cei doi o iubire adevarata si cu adevarat magica. Plimbarile de mana sub clar de luna, dansul pe malul apei, saruturile romantice sunt o parte din momentele pe care cei doi le-au trait. Iubirea lor este una pura, magica si frumoasa dar din pacate categoriile sociale din care provin le stingheresc iubirea. Fermecatorul Peter se indragosteste iremediabil de Susanna dar in acelasi timp este constient ca nu se poate casatori cu ea. Intr-o societate in care regulile sunt mai presus de orice, iubirea dintre cei doi invata sa supravietuiasca. Susanna avea un secret pe care Peter daca l-ar afla totul s-ar narui. Ce se alege de iubirea lor magica? Cum se va incheia povestea de iubire dintre cei doi?

“Iubire magica” este unul dintre romanele pe care trebuie sa le citesti. Te va captiva de la prima pana la ultima pagina iar iubirea celor doi este un exemplu demn de urmat. Romanele de dragoste semnate de Mary Balogh sunt adevarate capodobere ale literaturii romance.

Vezi detalii

Leave a Reply