Iubiri fierbinti si tradari – Nora RobertsIubiri fierbinti si tradariScriitoarea secolului XXI care a captivat cititorii din lumea intreaga cu romanele sale de dragoste, Nora Roberts a scris o poveste tulburatoare de dragoste si captivanta in “Iubiri fierbinti si tradari”.

Kelsey Monroe este o tanara de 26 de ani , proaspat divortata dupa un mariaj de doi ani cu Wade si acum revine si la numele ei de fata, Byden. Cum sunt incurcate caile destinului, in ziua divortului, cand ea isi reia libertatea si dintr-o femeie maritata ajunge una celibatara, primeste o scrisoare de la tatal ei, Philip Byden in care este anuntata ca mama ei adevarata traieste.

Philip Byden ani de zile, cam douazeci si trei de ani a sustinut ca mama ei biologica, Naomi Chadwick este moarta cand de fapt, ea fusese incarcerata dupa ce in tinerete isi asasinase un amant.Cum Naomi isi inselase sotul, Philip a divortat de ea si s-a recasatorit cu altcineva formandu-si o noua familie si oferindu-i fiicei sale si un frate vitreg.

Pentru Kelsey lumea este data peste cap. Divortul de omul pe care l-a iubit, apreciat si langa care se vedea avand o familie, mama biologica aparuta peste ani, nu intelegea ce i se intampla.Desi a fost crescuta de bunica si de tata, a avut o educatie foarte buna, atunci cand afla ca mama ei biologica este in viata, Kelsey hotaraste sa mearga sa o cunoasca. Inca sunt autoritatea bunicii, ea decide sa faca ceea ce simte si ceea ce crede ca este bine pentru ea  si incalca cuvantul bunii si pleaca pe meleagurile unde este mama sa.

Kelsey isi ia inima in dinti pleaca la ferma unde este mama sa ( care se ocupa de cai) si  merge acolo fara sa stie ca va da peste iubirea vietii ei care este de fapt o iubire imposibila pentru care va trebui sa lupte. Il intalneste pe Gabe Slater si se infiripa intre ei o frumoasa si dureroasa poveste de dragoste.

Desi inca ranita dupa divort, Kelsey alege sa traiasca o poveste de dragoste cu Gabe desi bunica ei se opune vehement. De fapt bunica ei a fost cea care a dictat viata lui Kelsey inca de la nastere. Ce secret ascunde bunica? De ce nu vrea ca Kelsey sa isi cunoasca mama? De ce a tot manipulat-o?

“Iubiri fierbinti si tradari” este romanul de dragoste despre iubiri adevarate, secretesi tradari. Alte recenzii ale cartilor Norei Roberts puteti citi aici.

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*