Magia trecutului – Nora Robertsmagia-trecutuluiNora Roberts, scriitoarea de romane de dragoste care a captivat cititorii din lumea intreaga cu romanele sale , adevarate bestselleuri. Dupa “Magia destinului ” si “Magia umbrei”  ultima carte din aceasta trilogie este “Magia trecutului”. La fel ca in celelalte romane, actiunea se petrece in Tinutul Mayo din Irlanda, un tinut magic si bogat in traditii in care legendele locale sunt ceva normal. Branna O’Dwyer, personajul principal, proprietara unui magazin de sapunuri, lotiuni si lumnari se foloseste de aceste legende locale in viata personala dar si in cea profesionala.Faptul ca locuieste intr-un tinut magic nu este o intamplare deoarece ea credea in astfel de lucruri si chiar ea era o persoana magica.

Branna a fost genul de femeie care a avut ani de zile acelasi cerc restrans de prieteni. Se impaca bine cu toata lumea, era iubita de toata lumea  dar ceva lipsea din viata ei: dragostea. Candva se indragostise nebuneste de Finbar Burke dar destinul nu a fost de partea lor, el petrecandu-si tineretea calatorind prin lume si concentrandu-se asupra muncii  incercand sa uite de atractia fata de Branna. Dar viata si-a urmat cursul iar Branna si Fin se reintalnesc intamplator si se reindragostesc.Iubirea lor trece prin foc pentru a rezista dar loialitatea, dragostea si dorinta lui Fin trece peste tot si cei doi raman impreuna.

Traind pe un taram vrajit au invatat sa se apere de rele, sa aiba mereu o rezolvare la ceea ce se intampla in jurul lor. Branna si Fin isi retraiesc iubirea plina de obstacole si impreuna trec peste tot. Iubirea celor doi este un exemplu de iubire adevarata, de iubire care a trecut peste toate obstacolele. Branna in sinea ei isi dorea o astfel de iubire adevarata care sa o implineasca. Nu se simtea implinita desi avea tot ceea ce isi dorea, ceva ii lipsea dar nu stia ce… dragostea , partenerul, sufletul pereche ii lipsea. “Magia trecutului” este o carte despre magia din viata fiecaruia dintre noi. Este cartea pe care nu o vei mai lasa din mana, cartea care te va captiva inca de la primele pagini.

Nora Roberts este una dintre scriitoarele secolului XXI ale caror carti au devenit bestselleuri in scurt timp de la aparitie iar “Magia trecutului” este un bestseller la fel ca celelalte carti din trilogie. Aceasta trilogie este una magica, care va va duce pe taramurle magice ale Irlandei.

Alte recenzii ale cartilor Norei Roberts puteti citi aici.

 

 

 

 

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*