Magia umbrei – Nora Roberts148_magia_umbrei_nora_roberts_c1 (1)Cea mai iubita scriitoare de romane romance, Nora Roberts, a publicat inca un roman de succes pe care nu aveti cum sa il ratati: “Magia umbrei”. Daca in primul roman al trilogiei “Magia destinului” am citit despre iubirea dintre Iona si Boyle, in al doilea roman povestea de iubire este intre Connor si Meara.

Nora Roberts a creat trilogia magica (Magia umbrei, Magia destinului si Magia trecutului) actiunea petrecandu-se tot in Irlanda iar povestea romance cu elemente horor este captivanta inca de la primele pagini. Meara , cea cu ochii de tiganca si trup de zeita se indragosteste nebuneste de barbatul mereu nehotarat, Connor. Connor era un barbat fustangiu care schimba zilnic femeile. In patul lui ajunsesera multe, dar la inima lui nici una.

“Magia umbrei” este romanul despre iubirea dincolo de obstacole. Chiar daca iubirea lor pare a fi imposibila iar Connor nu ii da atentie Mearei, intr-un final va ceda. Actiunea romanului se petrece in aceleasi peisaje pitoresti din Irlanda, aceleasi locuri fermecate si pline de magie.

Nora Roberts a creat adevarate povesti de dragoste prin personajele sale. Iubirea dintre Meara si Connor trece peste orice obstacol si chiar daca la inceput el nu a iubit-o intr-un final incepe si el sa aiba sentimente fata de ea.Connor era ghid turistic la ferma iar ea antrenoare la echitatie. Cand el plimba oamenii prin zona ea ii indemna sa faca plimbarea pe cai.

Nora Roberts a scris de-a lungul timpului capodopere ale literaturii romance. Romanele sale de dragoste au devenit iubite si cele mai citite carti la scurt timp de la publicare. “Magia umbrei” este una dintre cartile pe care nu trebuie sa le ratezi pentru ca te va captiva de la inceput. Dupa “Magia Destinului” si “Magia umbrei” trebuie sa cititi “Magia trecutului”.

Alte recenzii ale cartilor scrise de Nora Roberts puteti citi aici.

 

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*