Ollie Ollerton – GATA DE LUPTĂ

Ollie Ollerton – GATA DE LUPTĂ„Acum este momentul trecerii la acțiune. După ce ați citit cartea asta, stabiliți-vă un obiectiv, o provocare care să vă sperie puțin.”

Titlu: GATA DE LUPTĂ

Cartea este in categoria-Dezvoltare personala

ISBN: 978-973-728-803-5

Nr. pagini: 304 pag.

Format: 130×200

Traducerea: Mihai-Dan Pavelescu

În cartea sa, Ollie povestește cum și-a schimbat viața și transmite lecțiile pe care le-a învățat, de la găsirea scopului și vizualizarea rezultatului, până la abandonarea obiceiurilor proaste și stabilirea de noi rutine pozitive. Sfaturile sale îi vor ajuta pe cititori să-și depășească propriile obstacole pentru a ajunge la o concentrare și un potențial superior.

OLLIE OLLERTON

Cum să continui când ești cu moralul la pământ? Cum să acorzi prioritate recuperării și să preiei controlul? Cum să-ți transformi viața?

Pornind de la experiența sa în Forțele Speciale britanice, Ollie Ollerton își împărtășește transformarea din punctul cel mai de jos al vieții – o perioadă întunecată de relații sentimentale rupte, abuz de substanțe și depresie – până la împlinire și concentrare.

Cum să-ți asumi un angajament și-ți atingi obiectivele? Cum pui capăt amânărilor și ezitărilor care-ți alimentează îndoiala de sine? Cum să înveți să fii curajos în toate aspectele vieții tale?

Vezi detalii

Leave a Reply