Proiecte globale în război – Daniel Estulin

Proiecte globale în război – Daniel EstulinOmenirea se confruntă cu o criză de o amploare ce a mai existat doar de două ori în ultimele milenii. Prima dată între secolele IV-VI, când a apărut feudalismul, iar a doua oară la începutul secolului al XVII-lea odată cu nașterea capitalismului. Potrivit lui Daniel Estulin, trăim acum sfârșitul capitalismului, o criză sistemică planetară. Capitalismul are nevoie de expansiune continuă, de deschiderea unor piețe noi, deoarece fără piețe noi capitalismul moare.

 

Autor(i): Daniel Estulin

Titlu: Proiecte globale în război

ISBN: 978-973-728-802-8

Nr. pagini: 384

Format: 13X20

Coperta IV

Cu ani în urmă, când am început să public cărți despre Clubul Bilderberg, oamenii au spus că sunt un teoretician al conspirației. Nu este adevărat. Sunt doctor în inteligență conceptuală și colonel al contrainformațiilor militare rusești, cu 24 de ani de serviciu.”

– Daniel Estulin

 

Efectele pe termen mediu ale crizei vor fi dezintegrarea statelor, sfârșitul actualului model economic planetar, regionalizarea economiilor, nașterea proiectelor globale supranaționale și translația atlantismului (NATO, SUA, Atlanticul de Nord) spre zona de Est și Pacific (Drumul Mătăsii, China, Eurasia) cu America Latină ca nod secundar.

Cartea propune construirea unui noul model economic după prăbușirea globală a lumii. Misiunea reală este depășirea crizei cu pierderi minime și cât mai repede, pentru a nu se întinde pe milenii, ci a fi redusă la o jumătate de secol, maximum două secole.

„Actuala criză a sănătății cauzată de coronavirus”, afirmă Estulin, „este secundară, dar va accelera sfârșitul ciclului pe care îl trăim odată cu prăbușirea piețelor și sfârșitul erei care a început cu acordurile de la Bretton Woods în 1944.”

Vezi detalii

Leave a Reply