Puterea extraordinara a subconstientului tau – Joseph MurphyNici nu stii ce poti! Nici nu stii ce zace in tine, ce se poate dezvolta, ce puteri nebanuite poti trezi! Asta e ideea de baza din spatele cartii “Puterea extraordinara a subconstientului tau”, scrisa de Joseph Murphy.

Adevarul este acela ca oamenii reprima multe, crede autorul, chiar si atunci cand lucrurile reprimate sau pe care nu stiu sa le gaseasca ii pot transforma radical. Puterea subconstientului este una “colosala”, mai spune acesta. El merge pana la a considera ca te poti vindeca de boli foarte grave doar prin puterea gandului si ca acest lucru se intampla inca din antichitate.

Cartea despre care vorbim este un adevarat manual pentru dezvoltarea ta personala, atingand toate unghiurile care pot fi atinse pentru a-ti maximiza reusitele, de la relatiile umane la teama si pana la fericire. Credinta, iubirea, bunatatea, autocunoasterea sunt “ingredientele” cu ajutorul carora subconstientul tau isi atinge adevaratul sau potential.

“Fiţi mereu expresia Iubirii, a Luminii, a Adevărului şi a Frumuseţii lui Dumnezeu; vă veţi afla atunci printre cei mai fericiţi oameni din lume (…)Rămâneţi fideli idealurilor voastre şi valorilor spirituale înalte, nu uitaţi că sunteţi aici pentru a progresa şi a vă apropia de Dumnezeu. Nimeni nu trebuie să vă deturneze de la acest scop.”

Cartea este plina de invataminte religioase, poate si pentru ca autorul a fost un preot al unei noi religii crestine, denumite “Stiinta Religioasa”.

De aceea, cartea nu e potrivita chiar pentru toata lumea, mai ales pentru sceptici. Cu toate astea, pentru altii, se poate dovedi inspirationala si foarte utila. Mai mult, iti poate da o energie de viata cum greu banuiai ca poate exista in interiorul tau.

“Pentru a vă redobândi tinereţea, învăţaţi să conştientizaţi puterea curativă şi miraculoasă care sălăşluieşte în subconştient şi care vă pătrunde în mod permanent. Simţiţi cum această energie profund benefică vă inspiră, va elevează şi vă revitalizează.”

Acum stii ce iti poate aduce cartea asta, care este orientarea ei, asa ca poti decide daca esti in categoria celor care vor avea enorm de castigat din ea sau mai degraba putin.

Cine a fost Joseph Murphy

Joseph Murphy, care a trait intre 1898 si 1981, a fost unul din cei mai cunoscut autori de literatura de inspiratie si dezvoltare personala din SUA, iar lucrarile sale mai sunt apreciate si acum, dupa atatia ani.

O persoana religioasa, el a fost chiar si pastor al Bisericii “Stiinta Religioasa” din Statele Unite, construind, prin personalitatea si invataturile sale, o congregatie extrem de numeroasa. Aceasta biserica face parte din miscarea “New Thought”, foarte activa in SUA din anii ’60 incoace, care punea accentul pe spiritualitate si iubirea celorlalti.

De-al lungul anilor, Murphy a fost autorul a 25 de carti de succes care au influentat generatii de oameni sa-si gaseasca adevaratul potential. Aceasta carte este, probabil, cea mai importanta si influenta dintre ele. Vei afla de ce doar citind-o.

Vezi detalii

Leave a Reply