Revelatia – Crossfire – Sylvia Day

Revelatia – Crossfire – Sylvia DaySeria Crossfire, inceputa cu primul volum, “Atractia”, cel care a avut un succes impresionant, nu putea sa ramana fara o continuare. “Revelatia”, a doua carte, nu-i dezamageste pe cei care au asteptat-o, ba chiar unii ar putea-o considera o carte mai buna, mai matura, (ceva) mai concentrata pe emotional decat pe sexual.

Acest volum a fost la fel de bine primit ca si primul si a continuat sa atraga milioane de cititori. Criticii literari chiar cred ca seria Crossfire poate deveni cea mai bine vanduta serie de acest fel din istorie, daca va continua in ritmul asta impresionant, mai ales ca ea a depasit deja numarul “traditional” de 3 carti pe care le poate oferi o asemenea poveste de dragoste.

revelatia-crossfire-sylvia-dayIn aceasta continuare a povestii moderne, dincolo de dragostea dintre Gideon si Eva, dincolo de “scanteile” din prima carte, apar si elemente care tin de comunicarea de lunga durata dintr-o relatie, descoperirile pe care le face unul despre celalalt. Cele doua personalitati puternice ajung chiar la ciocniri – pe de o parte tentatia controlului la Gideon Cross, pe de alta dorinta de libertate a Evei. Toate acestea sunt si rezultate ale experientelor din copilariile lor, cele care i-au facut adulti cu multe fragilitati emotionale.

Un alt element nou este suspansul care se construieste din ce in ce mai mult pe parcursul cartii.

Nu lipseste nici senzualitate si continua descoperire sexuala din prima parte, cele care fac “deliciul” si acestui volum.

Asa cum spunea chiar autoarea Sylvia Day, “Revelatia” si alte carti din seria Crossfire se concentreaza pe “calatoria” pe care o reprezinta relatia dintre cei doi eroi ai cartii, nu pe destinatia lor.

Iata un citat din carte:

“Barbatul visurilor mele – frumos si perfect pe dinafara, ranit si torturat pe dinauntru. O flacara stralucitoare si arzatoare care imi parjoleste trupul cu cele mai intunecate placeri. Nu pot sa stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorinta mea… este al meu.

Suntem doua fiinte cu un trecut violent, care indraznesc sa spere la un viitor impreuna. Intre noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu exceptia clipelor cand este pur si simplu perfect – acele momente cand foamea fizica si dragostea disperata ne arunca in cea mai frumoasa nebunie.

Suntem legati de o pasiune care ne poarta dincolo de limite, spre cea mai dulce si periculoasa obsesie…”

Povestea celor doi oameni care nu fusesera niciodata intr-o RELATIE, scrisa cu majuscule, va fi la fel de incitanta ca in prima parte. Daca ti-a placut prima carte, n-are cum sa nu-ti placa si a doua. Apoi, sa astepti sa citesti urmatoarele volume ale seriei.

O veste la fel de buna pentru fani e si ca vor putea sa-si vada povestea favorita si la televizor, intrucat “Crossfire” a fost adaptata pentru un serial ce va aparea in curand. Asta trebuie sa spuna ceva despre carte.

Cartea Revelatia – Sylvia Day poate fi gasita AICI, aparuta fiind la Editura Litera in anul 2013.

Leave a Reply