Starea Zero – În căutare de miracole prin Ho’oponopono, de Joe VitaleStarea Zero
În căutare de miracole prin Ho’oponopono

de Joe Vitale

Traducător: Eugen Damian; aparuta in 2016 la Meteor Press

Sunteţi pregătiţi să vă eliberaţi?
Sunteţi pregătiţi să trăiţi miracole?
Sunteţi pregătiţi să topiţi limitele?

Bestsellerul Zero limite, cartea anterioară a lui Joe Vitale, a făcut o dezvăluire crucială pentru dezvoltarea personală, prezentând o metodă simplă cu ajutorul căreia persoanele suprasolicitate, supuse stresului zilnic, pot depăşi obstacolele şi îşi pot atinge scopurile. Cartea a explicat felul în care metoda hawaiiană Ho’oponopono, cândva secretă, poate ajuta oamenii să devină sănătoşi, prosperi, fericiţi. Starea Zero începe de acolo de unde s-a oprit Zero limite. Descrie noi experienţe, explică noi procese, prezintă noi vindecători şi vă conduce către cel de-al patrulea stadiu al trezirii, iluminarea.

Viaţa vine întotdeauna cu tot felul de încercări. Practica Ho’oponopono vă ghidează în călătoria vieţii şi vă înzestrează cu instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă elibera de piedici şi a vă deschide orizontul către o infinitate de posibilităţi.

Dr. Joe Vitale – scriitor renumit în toată lumea, conferenţiar, muzician, vindecător şi stea de cinema – este un practician autentic al metodei Ho’oponopono moderne. De asemenea, deţine diplome în diverse domenii: Reiki, Chi Kung, hipnoterapie, NLP (programare neurolingvistică). Este preot hirotonisit şi doctor în metafizică. Este autorul unui mare număr de cărţi, dintre care Cheia, Factorul de atracţie, Manual pentru viaţă, Zero Limite (împreună cu dr. Hew Len) şi Curs despre trezire au fost publicate de Editura Meteor Press.

Starea-Zero-joe-vitale

„O parte din voi trebuie să ştie cum funcţionează ceea ce se numeşte subconştient. Acum o să vă conduc prin acest proces. Aşa că închideţi ochii şi relaxaţi-vă. Este cea mai importantă relaţie cu creaţia. Mai importantă decât orice fel de relaţie fizică. Dacă v-aţi relaxat cu ochii închişi, o să vă conduc prin ceea ce reprezintă pentru mine cea mai importantă relaţie din cadrul creaţiei, aceea dintre conştient şi subconştient, sau dintre mamă şi copil.
Mama este mintea conştientă, care poate alege, care poate îngriji copilul sau îl poate ignora. Să presupunhem că eliminăm terminologia în care mintea conştientă este într-adevăr aspectul matern al creaţiei, iar subconştientul este copilul. Copilul este cel care deţine toată memoria din momentul creaţiei şi este împovărat cu ea. Împovărat.

Dacă aveţi o depresie, cea care o reflectă este starea de boală a copilului. Aşa că vrem ca această relaţie să funcţioneze. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să începeţi foarte încet. Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să-i spuneţi copilului: Oh, pentru prima dată în creaţie, sunt conştient de prezenţa ta în mine.

Deci, primul lucru important pe care trebuie să-l faceţi este să recunoaşteţi că sunteţi conştienţi de faptul că există în voi această fiinţă numită copilul interior. Vorbiţi cu acest copil interior şi-i spuneţi: O, este pentru prima dată când sunt conştient de faptul că tu faci parte din mine. Apoi îi spuneţi un lucru foarte simplu: Te iubesc. Te iubesc.”(pag. 186)

Vezi detalii

One Comment

  1. Pingback: CONURS - Starea Zero, de Joe Vitale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*