Teste de personalitate prin alegerea culorilor, DEWEY

Teste de personalitate prin alegerea culorilor, DEWEYCe vă motivează în viaţă? Care vă este culoarea preferată? S-ar putea să nu credeţi, dar între aceste două întrebări există o legătură inerentă. Folosind testul de personalitate din această carte, revoluţionar, distractiv şi de o remarcabilă acurateţe, veţi afla cum să vă puneţi de acord obiectivele din carieră, cum să vă îmbunătăţiţi aptitudinile de comunicare şi cum să daţi mai multă profunzime relaţiilor cu partenerii de cuplu, prietenii, membrii familiei şi colaboratorii – toate acestea bazându-vă numai pe alegerea culorilor preferate.

Teste de personalitate prin alegerea culorilor, Dewey
Sadka Dewey

[256 de pagini format 13 x 20, cu inserţie 2 pagini color]

DRAGOSTE • FAMILIE • CARIERĂ • BANI • SĂNĂTATE • CĂMIN

Deschideţi pur şi simplu cartea la pagina culorilor şi exprimaţi-vă preferinţele – de la culorile primare ca roşu şi albastru până la nuanţe ca magenta şi indigo. Apoi citiţi secţiunile cărţii unde veţi găsi descrierea tipului dumneavoastră energetic. Fiecare culoare semnifică anumite trăsături ale personalităţii. Răspunzând doar dacă vă place sau nu, veţi căpăta uşor o mai bună conştiinţă de sine, vă veţi îmbunătăţi capacitatea de luare a deciziilor şi de rezolvare a problemelor, veţi avea revelaţii despre viaţa amoroasă, relaţiile personale şi carieră… alături de multă distracţie.
Testul psihologic Dewey® poate fi folosit ca instrument de lucru ajutător pentru:
• descoperirea adevăratei personalităţi – preferinţe şi aversiuni, aspecte care pot fi îmbunătăţite, pasiuni şi aptitudini;
• înţelegerea tipului de relaţie cu partenerul, cu părinţii, fraţii şi surorile, copiii – dar şi cu şefii şi colaboratorii;
• alegerea vestimentaţiei, decorarea locuinţei şi folosirea culorilor care vă ocrotesc adevărata personalitate.

Teste de persinalitate prin alegerea culorilor, DEWEY
Autor: Dewey Sadka
traducere: Viorica Horga

DEWEY SADKA este fondatorul uneia dintre cele mai mari agenţii de recrutare a forţei de muncă din SUA. După ce a folosit mult timp instrumente tradiţionale de lucru de tipul testului de personalitate Myers-Briggs, şi-a dorit un sistem care să nu fie limitat de limbajul din chestionarele tradiţionale, dar imprecise, şi care să reveleze cu adevărat talentele şi limitele fiecăruia. Fascinat de multă vreme de culori şi ştiinţa de dincolo de ele, Dewey şi-a creat propriul sistem, care s-a dovedit a fi un succes imediat pe lângă afacerea sa. Testul psihologic Dewey® a fost prezentat pe iVillage şi pe Discovery Channel, ca şi în Women’s Day, Modern Bride, Better Homes & Gardens şi zeci de alte publicaţii.

“Imaginaţi-vă un sistem de testare atât de uşor de înţeles şi de distractiv încât şi un copil l-ar putea folosi, un sistem aproape revoluţionar. Ei bine, aşa este sistemul de faţă.
Deci, ce spune ştiinţa despre culori şi de ce suntem atraşi de anumite culori sau le respingem? Culoarea este o reflexie a luminii. Noi vedem această reflexie. O primim prin pupilele ochilor în forma diferitelor lungimi de undă. Această energie are o calitate fizică la care fiecare persoană reacţionează în mod diferit.
Chiar dacă nimic nu are o “culoare” proprie, lumina pe care o reflectă orice obiect este interpretată de creierul nostru drept o calitate distinctivă. Vibraţia sa creează o energie implicită. Galbenul, de exemplu, este considerat de multă lume drept o culoare iritantă. Dar dacă faceţi parte dintre cei care preferă galbenul, vi se va părea o culoare inspiratoare.”

Vezi detalii

Leave a Reply