TransEvoluţia. Apropiata eră a deconstrucţiei umane – Daniel Estulin

TransEvoluţia. Apropiata eră a deconstrucţiei umane – Daniel EstulinTransEvoluţia
Apropiata eră a deconstrucţiei umane
Daniel Estulin
traducere Mihai – Dan Pavelescu

Argumentând că în cursa pentru o omenire mai bună suntem pe cale de a trece la o nouă dimensiune ca urmare a unei revoluții nanotehnologice, această carte captivantă pretinde că profunzimea progresului și dezvoltării tehnologice este de așa natură încât oamenii în viitorul foarte apropiat ar putea să nu mai fie complet umani.

TransEvoluţia prezintă tranziția de la om la cineva – sau ceva – nou și diferit, odată cu tendința din ce în ce mai accentuată de punere în aplicare a protezării, de utilizare a implanturilor de organe, ochi bionici, aparate auditive, precum și a altor cuceriri tehnologice.

Oamenii sunt capabili să facă lucruri pe care nu şi le-ar fi imaginat ca fiind posibile cu 20 de ani în urmă, iar creșterea rapidă a acestei tendințe este departe de a se sfârși. Dar oare beneficiile acestor progrese vin cu un preț? Este omenirea în pericol din cauza acestei dominații a științei și tehnologiei? Daniel Estulin descrie viziunea sa asupra unui viitor în care elita îşi va pune în aplicare planurile ei prometeice.

Vezi detalii

One Comment

  1. […] TransEvoluţia Apropiata eră a deconstrucţiei umane – Daniel Estulin […]

Leave a Reply