Vindecare prin autotratament – Li Hesheng

Vindecare prin autotratament – Li HeshengVindecare prin autotratament – Exercitii si metode terapeutice simple si eficiente in cele mai frecvente boli
Autor: Li Hesheng
ISBN 978-973-728-509-6
128 pagini
format 13×20

vindecare prin autotratament-li-HeshengVindecare prin autotratament este o carte de exercitii si metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor martiale Li Hesheng, in urma unei practici indelungate. Cercetarile sale minutioase s-au indreptat in special catre gasirea celor mai simple si mai eficiente metode, pe care sa le poata folosi oricine pentru a-si trata simptome aparute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate.

Bazandu-se pe experienta personala in practica medicala si predarea artelor martiale, autorul expune peste o suta de metode si exercitii, pentru a fi practicate de cei ce sufera de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simt etc., dar si de cei care doresc sa-si intretina sanatatea pentru a fi mereu in cea mai buna forma.

Exercitiile sunt simple si usor de invatat, iar efectele evidente permit renuntarea la medicamente sau reducerea treptata a folosirii acestora. Fiecare exercitiu este insotit de imagini, care permit efectuarea lui corecta.

 

În această carte veţi găsi detalii despre:
Creierul şi sistemul cardiovascular
Hipertensiunea şi hipotensiunea
Destindere şi refacere nervoasã
Rinichii şi glandele endocrine
Ficatul şi vezica biliarã
Sistemul gastrointestinal
Sistemul respirator
Sistemul nervos central şi periferic
Organele de simţ
Sistemul urogenital
Patologie specific femininã
Patologie cutanatã şi chirurgicalã
Menţinerea sãnãtãţii
La sfarsitul cartii exista un index al punctelor de presopunctura folosite, pentru localizarea lor mai rapida, si un index al indicatiilor de tratament.

Li Hesheng a fost atras inca din copilarie de artele martiale (Wushu), iar in anii maturitatii a inceput o activitate indelungata de cercetare si predare a tehnicilor Wushu. Este unul dintre cei mai faimosi maestri contemporani Wushu din China, expert in Taijiquan si Taichi-Tuishou („impingerea mainilor”, o tehnica avansata Gongfu din Taijiquan).

Incepand din 1953, s-a angajat in cercetarea si aplicarea practica a metodelor medicale de autovindecare.
Este decanul Departamentului de Arte Martiale Orientale al Institutului de Management Modern din Beijing, directorul Institutului de Cercetare a Medicinei Antice Imperiale din Beijing, membru onorific al Asociatiei Internationale de Tehnici Medicale Complementare Chinezesti si Occidentale si consilier al Asociatiei Wushu a Templului Shaolin din Songshan.

Vezi detalii

2 Comments

  1. […] noua carte a aparut la Editura Meteor Press, Vindecare prin autotratament este un volum care in mod sigur va fi indragit de iubitorii artelor martiale, dar si de cei care […]

Leave a Reply