Atractia – Crossfire – Sylvia Day

Atractia – Crossfire – Sylvia Day“Atractia”, de Sylvia Day, prima carte din seria Crossfire, este o carte-fenomen, prin succesul pe care l-a avut la public, intrand in istorie ca una din cele mai bine vandute carti in anul de debut. Roman erotic din categoria celor care au “explodat” recent in atentia cititorilor din toata lumea, “Atractia”, ca si celelalte patru carti din serie, poate fi comparat cu cele din alta serie de urias succes si tot plina de sex, “50 de umbre”. Daca ti-a placut aceasta din urma, sunt toate sansele ca seria “Crossfire” sa-ti placa si mai mult. E mai bine scrisa, mai fina, mai complexa. Dar cu cel putin la fel de multa senzualitate.

atractia-crossfire-sylvia-dayE o carte a carei tema le va placea multor femei. O tema pe care multe, multe femei o pot regasi in propria experienta – cum sa schimbi un barbat. Cum sa-l faci sa fie innebunit, interesat doar de tine dupa ce, la inceput, te vedea doar ca pe o partenera de sex fara obligatii. Cum sa intri “inauntrul” lui ca sa gasesti dureri ca ale tale, sa le vindeci si sa le vindeci si tu.

Atractia de a se avea unul pe altul

Cand Eva il intalneste pe miliardarul Gideon, tanar si sexy, stie din prima ca vrea sa fie a lui. Nu ca o fetita timida, ci ca o tanara femeie careia ii place sexul, stie sa-l obtina si stie ce e frumos in viata. Chiar daca, sub toate astea se ascunde durerea unei copilarii traumatizante, in care a fost victima unui abuz.

Doar ca Eva nu e singura care a trecut prin asa ceva, iar relatia ei cu Gideon o face sa descopere ca si el e in aceeasi situatie. Chiar daca asta ii apropie, ranile provocate de trecutul fiecaruia isi pun amprenta – si pun la incercare – dragostea ce ajunge sa se infiripe intre ei.

“O sa te am, Eva. Si este cat se poate de corect, din moment ce si tu ma ai pe mine”, spune Gideon la un moment dat.

Asta e fraza-cheie a cartii. Cum ajunge Eva “sa-l aiba” pe Gideon. Cartea asta, spre deosebire de altele ale genului, e o carte in primul rand despre o relatie si nu una in care rasturnarile de situatie sa te tina aproape. Nu, mai degraba te tine prin ea insasi, prin ce putem invata despre cum doi oameni profund diferiti ajung sa se cunoasca, sa se accepte si sa faca lucrurile sa mearga.

Iar ceea ce va placea si mai multor oameni – unele dintre cele mai incitante scene de sex din toate cartile aparute in ultimul timp. 

“Atractia” e cartea care te face sa o tii pana o termini pentru ca pur si simplu “trebuie sa vezi ce se intampla cu oamenii astia”. Daca iti va placea, te va bucura sa afli ca mai sunt inca alte patru carti in serie si ca aventurile senzuale, sexuale, sufletesti ale lui Gideon si Anei de abia incep.

Cartea Atractia – Sylvia Day poate fi gasita AICI, aparuta fiind la Editura Litera in anul 2013.

Leave a Reply