Sylvia Day Carti

Sylvia Day a decoperit fara indoiala formula de succes a romanului erotic. Astfel se explica ascensiunea fabuloasa care i-a asigurat locul al doilea in topul celor mai bine vanduti scriitori straini ai editurii Litera cu peste 15.000 de exemplare. Seria Crossfire scrisa de autoarea americana Sylvia Day a cucerit publicul din intreaga lume, incluzand Romania. Cele trei carti aparute din aceasta serie Bared to You (Atractia), Reflected in You (Revelatia), Entwined with You (Implinirea) demonstreaza ca publicul este captivat inca de erotism, de sexualitate, de eroi irezistibili care tind spre perfectiune, de barbati model care cred in dragoste si femei care au gasit fericirea suprema.

Desi are peste 12 bestseller-uri internationale, seria Crossfire ramane fenomenul care a marcat evolutia romanului erotic. Prima carte din aceasta serie a urcat rapid pe primul loc in topurile New York Times si a reusit sa transforme cuplul Gideon si Eva din personaje in stereotipuri. Povestea lor, situatiile neasteptate si rasturnarile de situatie tin cititorul cu sufletul la gura si il determina sa nu se opreasca din citit, ba mai mult, sa astepte cu interes continuarea povestii intr-o carte viitoare.

Citita de miliarde de oameni, barbati si femei deopotriva, seria Crossfire se incadreaza intr-un tip de literatura facil, simplu, am putea spune chiar superficial. Aceasta accesibilitate devine, insa, un motiv in plus pentru care Atractia, Revelatia si Implinirea sunt cele mai cititte romane de dragoste ale momentului. Sunt usor de parcurs, aduc publicului personaje sarmante si scene in care sexul nu mai este un subiect tabu.

Este imposibil, dupa ce ai citit seria Crossfire, sa nu iti doresti sa afli cine este femeia din spatele acestor carti. Cum arata si ce are special Sylvia Day?
Sylvia Day este o femeie casatorita, cu doi copii, care locuieste in California si duce o viata cat se poate de normala. A facut stagiul militar, dar nu a renuntat la marea pasiune, scrisul, care i-a marcat cariera de pana acum.

Si-a descoperit pasiunea pentru literatura inca de la doisprezece ani si a decis ca vrea sa astearna pe hartie romane de dragoste. S-a lansat cu ajutorul unui concurs de carte, in cadrul careia manuscrisul sau a fost remarcat de un editor. A scris in cei 10 ani de cariera de pana acum peste 40 de povesti de succes, a fost rasplatita cu premii care i-au adus notorietatea si a castigat admiratia unui public fidel.

Pasionata de cauze speciale pe care le sustine si le promoveaza precum fundatiile, organizatiile, cea care a dat viata celebrului Gideon este atrasa de transpunerea pe hartie a trairilor prin scene explicite, fierbinti, care dincolo de a genera imagini pline de sexualitate, contribuie la construirea unor personaje cu trairi complexe.
Spune ca este dificil sa scrie scenele explicite si tulburatoare, ca rade si plange odata cu personajele sale si tocmai de aceea reuseste sa transmita atat de multe cititorilor sai.

Tocmai de aceea, insasi scriitoarea pune succesul seriei Crossfire pe seama implicarii sufletesti totale si a pasiunii pentru scris, dar si a capacitatii de a construi personaje controversate precum Gideon, gata de a cuceri si de a deveni barbatul visat de orice femeie.

 

Implinirea – Sylvia Day

Implinirea – Sylvia Day

Sylvia Day Carti 24/03/2014 at 7:48 pm

Unul din cele mai mari si mai rapide succese comerciale din istorie, seria “Crossfire” a scriitoarei Sylvia Day ajunge la cartea a treia (din cinci) cu “Implinirea”. Ce gasim aici? Ce am gasit si in celelalte doua volume pe care le-am savurat (sau ar trebui sa o facem). Dragoste, sex, […]

Read more ›
Revelatia – Crossfire – Sylvia Day

Revelatia – Crossfire – Sylvia Day

Sylvia Day Carti 20/02/2014 at 4:54 pm

Seria Crossfire, inceputa cu primul volum, “Atractia”, cel care a avut un succes impresionant, nu putea sa ramana fara o continuare. “Revelatia”, a doua carte, nu-i dezamageste pe cei care au asteptat-o, ba chiar unii ar putea-o considera o carte mai buna, mai matura, (ceva) mai concentrata pe emotional decat […]

Read more ›
Atractia – Crossfire – Sylvia Day

Atractia – Crossfire – Sylvia Day

Sylvia Day Carti 22/01/2014 at 2:07 pm

“Atractia”, de Sylvia Day, prima carte din seria Crossfire, este o carte-fenomen, prin succesul pe care l-a avut la public, intrand in istorie ca una din cele mai bine vandute carti in anul de debut. Roman erotic din categoria celor care au “explodat” recent in atentia cititorilor din toata lumea, […]

Read more ›