Irina Binder Carti

A scris “Fluturi”, o carte foarte bine vanduta, cu priza la public, al carei succes se datoreaza in mare parte stilului prietenos, cald si personal, usor de indragit.

Mai mult decat autoarea romanului “Fluturi”, Irina Binder este o femeie care nu ezita sa isi impartaseasca experientele in cartea sa. Lucreaza intr-o multinationala, este din Brasov si a fost influentata de lectura cartilor lui Gabriel Liiceanu si Nicolae Steinhardt. A cochetat cu scrisul inca de mica, tinand un jurnal cu poezii si amintiri, este absolventa de management si ne incanta in mediul on-line prin blogul sau “Insomnii”. Discreta in aparitii, Irina Binder s-a bucurat de un succes meritat odata cu prima sa carte “Fluturi”.

Ce si-a propus scriitoarea Irina Binder prin romanul “Fluturi”? Cele doua volume ale romanului “Fluturi” au luat nastere din pasiune pentru scris si din dorinta de confesiune, de impartasire a unor experiente sincere, reale, firesti. Insasi autoarea spune ca este o carte pentru “oamenii care stiu sa citeasca dincolo de poveste”, asa ca este bine sa plecam de la aceasta premisa pentru a ne putea bucura pe deplin de ceea ce are de transmis acest roman.

In esenta, romanul este o poveste de dragoste. Porneste de la o experienta reala si construieste personaje masculine precum Matei si Robert, capabili sa cucereasca orice cititoare, dar si experiente savuroase precum cele ale Irinei, in care deseori femeile se regasesc. Punand cap la cap trairile unei iubiri, intrebarile despre maturizare, concluziile despre comunicarea in cuplu, consecintele secretelor, greselilor si alegerilor, Irina Binder nu cucereste doar publicul feminin, ci ajunge si la inima publicului reprezentat de barbati, din partea caruia are parte de aceiasi apreciere deosebita.

Cartea nu si-a asumat campanii agresive de marketing, nu a fost intens promovata, dar a reusit sa ajunga la sufletul cititorilor, sa se conecteze cu acestia printr-o lectura simpla, usoara, fireasca.

Ce a obtinut scriitoarea Irina Binder prin romanul “Fluturi”? Autoarea a ajuns sa fie considerata un fenomen editorial, a intrat rapid in topurile vanzarilor de carte si a ramas acolo, a cunoscut succesul si admiratia printr-o poveste sincera. Unul dintre atuurile acestei carti este, fara indoiala, curajul de a depasi asteptarile publicului roman.

Totodata, Irina Binder si-a facut vizibila prezenta atat in mediul literar, cat si prin cresterea popularitatii sale pe retelele de socializare.

Gandurile si confesiunile Irinei Binder pot fi citite si pe blogul ei, “Insomnia”.
Fidela mediului on-line, autoarea a inceput sa scrie din 2010 pe blog, o pagina cu recorduri de pana la 20 de mii de vizitatori pe zi. Aici, ea da frau liber imaginatiei, isi dezvaluie gandurile, parerile, trairile, sentimentele fara a se gandi la consecinte. Sub aceasta libertate si pasiune de a scrie, cuvintele se astern usor si rezoneaza cu starea celor care o citesc cu interes pe tanara scriitoare Irina Binder. Poate tocmai de aici se naste interesul oamenilor pentru confesiunile ei, din realitatea pe care o recunoastem in noi atunci cand citim, din admiratia ca cineva reuseste sa exteriorizeze stari si sentimente pe care, uneori, nu stim cum sa le explicam.

 

Insomnii – Irina Binder

Insomnii – Irina Binder

Insomnii – Irina Binder, una din cele mai asteptate aparitii editoriale ale anului, este acum disponibila pentru comenzi in EXCLUSIVITATE AICI si cu transport gratuit. Cartea este disponibila doar prin precomenzi, livrarea acesteia va fi facuta incepand din ziua de 16 decembrie 2016. „A venit momentul fericit in care Insomniile Irinei […]

Read more ›
Fluturi – Irina Binder

Fluturi – Irina Binder

Irina Binder Carti 06/03/2014 at 9:07 pm

Cele doua carti din seria “Fluturi” a Irinei Binder iti vor dezvalui o alta latura a sensibilitatii. Una care te va emotiona, te impresiona si te va face sa devii un om cu adevarat mai bun. Loviturile pe care ti le da soarta, la urma urmei, sunt inevitabile, te va […]

Read more ›