E.L. James Carti

Vezi aici cartile E.L.James online cu reducere, precum si alte oferte si promotii la romane erotice.

Verifica si aici transportul GRATUIT oferit pe o perioada de timp limitata, pentru orice comanda de carte, indiferent de valoare.

Un nou gen de roman, care aduce echilibrul ideal dintre romantic si erotic, a facut furori atat printre admiratorii acestui gen de literatura, cat si printre curiosi. Mai mult decat o poveste, bestseller-ul international Fifty Shades of Grey (Cele 50 de umbre ale lui Grey) este un fenomen care a pornit din mediul on-line si putem spune, fara modestie, ca a cucerit lumea.

Responsabila de aceasta miscare literara a zilelelor noastre este E.L.James sau, pe numele sau adevarat, Erika Leonard, o scriitoare de origine engleza. Surprinderea este cu atat mai mare cu cat autoarea acestui fenomen se dovedeste a fi o femeie cat se poate de obisnuita.

E.L.James este o doamna de varsta mijlocie care se bucura de un succes tulburator. Sotie si mama a doi baieti aflati la varsta adolescentei, cu o cariera de producator de televiziune si un vis care s-a implinit, acela de a fi scriitoare, viata celebrei E. L. James nu iese cu nimic in evidenta. Fanteziile si trairile sale care au dat nastere unui roman erotic explicit cu scene fara perdea si experiente sado-masochiste sunt, insa, cele care o transforma intr-o personalitate, intr-un autor extrem de talentat.

A scris Fifty Shade of Grey si a ajuns pe locul intai in topul New York Times al celor mai vandute carti. Starneste valuri de controverse, este considerata scandaloasa prin povestea pe care a publicat-o, dar in acelasi timp este citita cu un interes uluitor peste tot in lume. Totul s-a intamplat rapid, fulgerator, aproape incredibil. O carte vanduta la cerere in 37 de tari, cu aproximativ 40 de milioane de cititori in cateva luni si un public adult care a fost fascinat de simplitatea lecturii, de limbajul accesibil presarat cu umor, de scenele detaliate fara ocolisuri au urcat-o pe E.L.James pe culmile succesului.

Desi a fost spus in mai multe randuri ca E.L.James descrie fanteziile femeilor, scriitoarea este citita in aceeasi masura si de barbati. Cuplul principal al romanului, Christian Grey – Anastasia Steele, este capabil sa prezinte scene de interes pentru cititori, indiferent de sexul acestora. Relatia lor intima cu experiente sado-masochiste, cu obsesii dezvaluite in diferite forme, cu imagini pline de senzualitate si erotism satisface porniri infranate si pasiuni nespuse, subiecte tabu.

Reusita care a transformat-o pe E.L.James in cea mai vanduta scriitoare de literatura erotica se datoreaza unui talent adus la suprafata intr-un moment perfect. Cariera sa a inceput prin publicarea unor fragmente pe o pagina on-line accesata de catre iubitorii seriei Twilight. Prin intermediul unui editor care a vazut in aceste scrieri mai mult decat un nou roman erotic, textele in format digital au fost promovate in mediul online si vandute in forma digitala in peste 250.000 de exmplare. Acesta s-a dovedit a fi semnul unui nou succes literar care a umplut in scurt timp site-urile de nisa si retelele de socializare.

Revoltator, dar citit, critat, dar cumparat, tabu, dar intens discutat, romanul Fifty Shade of Grey i-a adus lui E.L.James, pe langa celebritate, si titlul de initiator al unui nou tip de scriere romantic- erotica.

 

50 de umbre ale lui Grey – E.L. James

50 de umbre ale lui Grey – E.L. James

E.L. James Carti 12/12/2019 at 1:32 pm

Cartea “50 de umbre ale lui Grey”, de E.L. James e, intr-o fraza, una despre explorare sexuala, plina de incercari, dintre care unele, probabil, iti vor aminti de propriile tale prime experiente sexuale “neortodoxe”. Daca n-ai avut, s-ar putea sa te faca sa vrei. Fara indoiala ca nu este o carte […]

Read more ›
50 de umbre descatusate – E.L. James

50 de umbre descatusate – E.L. James

E.L. James Carti 08/02/2014 at 2:01 pm

Ce faci atunci cand ai totul? Dragoste, bani multi, sex intens, liniste? Unde mai poti merge de acolo? Ce poate fi rau? Mai poate fi ceva rau? Sau poate ca linistea nu e liniste. Poate ca nu in totalitate. Poate ca linistea inseamna si o inchisoare aurita. Poate ca viata […]

Read more ›
50 de umbre intunecate – E.L. James

50 de umbre intunecate – E.L. James

E.L. James Carti 01/02/2014 at 7:16 pm

O poveste precum cea din “50 de umbre ale lui Grey” nu putea sa ramana neterminata, asa ca “50 de umbre intunecate” e o continuare fireasca – ceva mai incitanta, ceva mai complexa, a primei carti din serie. A doua carte a scriitoarei E.L. James, desi are nelipsitele scene erotice, […]

Read more ›