Atractie periculoasa – Judith McNaught

Atractie periculoasa – Judith McNaughtJudith McNaught este o scriitoare de romane romance iubita de cititorii din lumea intreaga. A cucerit lumea intreaga cu inca un roman: Atractie periculoasa. Cartea este o poveste frumoasa plina de iubire, tradare, pasiune, speranta si razbunare.

Meredith Bancroft era o fetita de 13 ani uratica dar indragostita de Parker. Cand tatal ei Philip a divortat de mama ei, ea a ramas sa locuiasca doar cu tatal ei.

Tatal ei o credea o femeie usoara asa cum a fost mama ei, ea era foarte suparata pe el iar intr-un acces de nebunie face sex cu Matt si ramane insarcinata. Matt este nevoit sa o ia de nevasta dar tatal ei se opune acuzandu-l ca il ia doar pentru avere.

atractie-periculoasa_judith mcnaughtMatt pleaca in America de sud pentru a lucra iar Mer ramane sa locuiasca cu tatal ei.Tatal ei nu rateaza ocazia de a le strica relatia iar timpul trece, si Philip decide sa falsifice scrisori si acte de divort.

Unsprezece ani mai tarziu Mer este o femeie de afaceri puternica logodita cu Parker dar Matt reapare in viata ei , fiind un barbat macho si seducator. Schimbarile din viata lui Matt erau majore iar ea nu stia ca el devenise bogat, celebru. Adevarul iese totdeauna la iveala iar Mer descopera ca ea inca este casatorita cu Matt, ca totul a fost o farsa.

Este pusa in situatia sa ramana cu Matt desi il iubeste pe Parker.Ce va alege pana la urma Mer  veti afla doar citind cartea. Intrigile, minciunile, razbunarile si mai ales pasiunile din carte le veti simti din plin.

Atractie periculoasa este  un roman de dragoste, intrigi, actiune, relatii bolnavicioase intre oameni, iubiri neimplinite, drame familiale. Un roman complex, fabulos si care va va cucerii de la primele pagini. Pentru o relaxare de dupa-amiaza cartea este perfecta.

Cititi si alte romane ale autoarei AICI.

Leave a Reply