Barry Eisler – JOHN RAIN. PACTUL ASASINILOR

Barry Eisler – JOHN RAIN. PACTUL ASASINILORJohn s-a retras din activitate și de aceea curiozitatea îi este stârnită când i se propune o misiune misterioasă: să aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari. Însă una dintre ținte este o femeie, iar John are reguli stricte care-l opresc să asasineze femeile.
Fără ca el s-o știe, femeia aceea este o polițistă aflată pe urmele unei rețele ce se ocupă cu pornografia infantilă, care-l cunoaște pe Dox.
Iar când John se întâlnește cu ea și cu Dox, și apoi apar Kanezaki, Delilah, Horton și alții, începe o misiune de neuitat din Japonia în Seattle, și de la Washington la Paris.

\

Autor: Barry Eisler
Titlu: JOHN RAIN
Subtitlu: PACTUL ASASINILOR
ISBN: 978-973-728-810-3
Nr. de pagini: 336
Format: 130 x 200

„Ca de obicei la romanele scrise de Eisler, intriga este plină de întorsături, proza este viguroasă, iar acțiunea se desfășoară rapid. Rezultatul este altă carte pe care n-o poți lăsa din mână de la unul dintre cei mai buni scriitori de thrillere din lume.”
ASOCIATED PRESS

Afacerea asasinatelor are propria-i atracție gravitațională și dacă te apropii prea mult, sau dacă rămâi prea mult în preajma ei, nu te vei elibera niciodată.

 

Vezi detalii

Leave a Reply