Calatoria – Brandon BaysUnele carti sunt citite cu placere si atat, altele au un impact profund, schimband total vietile unor oameni care gasesc o extraordinara inspiratie in ele. “Calatoria”, de Brandon Bays, e una din cele care pot fi incluse in a doua categorie.

Aceasta carte a inspirat nenumarati oameni prin povestea extraordinara care sta in spatele ei. In 1992, autoarea acesteia a fost diagnosticata cu o tumoare uriasa. Dupa propriile-i marturisiri, aceasta ar fi fost de dimensiunile unei mingi de bachet.

calatoria-un-ghid-exceptional-pentru-vindecarea-vietii-tale-si-eliberarea-ta-Brandon-BaysCe a facut atunci aceasta? A inceput o “calatorie” spirituala remarcabila in interiorul sau, in care a constientizat toate frustrarile, durerile sufletesti sau indolielile care o faceau nefericita. Dupa aceea, ea a inceput sa le alunge si sa le inlocuiasca, treptat, cu fericire, cunoastere interioara, acceptare, bunatate si tot felul de sentimente pozitive.

Pe langa asta, a trecut la o dieta bazata pe alimente “vii”, nealterate de preparare, in primul rand fructe si legume.

La sase saptamani si jumatate dupa ce a inceput aceasta schimbare radicala, Brandon Bays spune ca nu mai avea nici urma din tumoarea uriasa care ii punea viata in pericol, ceva ce i-a socat pe doctori, intrucat ea nu folosise vreo interventie chirurgicala si nici nu luase vreun tratament medicamentos.

De atunci, Bays a inceput o adevarata campanie de popularizare a metodei sale, in lumea inreaga, motiv pentru care s-a nascut si aceasta carte. Autoarea, care se defineste acum ca o vindecatoare prin metode holistice, considera ca, urmand regulile simple pe care le promoveaza, iti poti schimba viata radicala.

Astfel, vei putea scapa de stres, iti vei putea vindeca ranile emotionale si bolile fizice, te vei simti mereu sanatos si plin de energie. In plus, mai presus de toate acestea, te vei simti eliberat.

O promisiune extraordinara a unei carti interesante, care exploreaza toate lucrurile pe care ni le provocam din cauza emotiilor si a supararilor, cum cea mai mare parte a bolilor sunt urmare a actiunii nefaste a psihicului impotriva propriului corp. Oricine poate castiga aceasta lupta si poate face ceva pentru propria persoana.

Brandon Bays a construit o adevarata miscare de “vindecare” in jurul cartii, cu seminarii tinute in 47 de tari de pe 5 continente.

E o carte de citit. Desi poate nu te va vindeca de boli grave, sunt sanse mari sa te ajute in cazul indepartarii stresului care ne macina sanatatea si calitatea traiului, sexului, relationarii cu oamenii, putin cate putin. Un argument in plus e acela ca e o lucrare foarte usor de citit, intr-un stil accesibil si antrenant, astfel ca poate fi terminata in doar cateva ore.

Vorbim de o carte care chiar poate ajuta. A ajutat sute de mii, poate milioane de oameni de pe tot cuprinsul lumii, mai ales din America. Principiile sale simple, introspectia vindecatoare la cate te obliga o fac genul de lucrare pe care s-ar putea, imediat ce o termini, sa o recomanzi rudelor si prietenilor sau chiar sa scrii despre ea pe Internet. N-ai niciun motiv ca, atunci cand ai ocazia, sa nu o citesti!

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*