Capcana timpului – Jude Deveraux

Capcana timpului – Jude Deverauxcapcana-timpului_1_produsJude Deveraux este una dintre cele mai iubite autoare de carti romance din lumea intreaga. Cartile sale  sunt inspirate din fapte reale, au cucerit oamenii inca de la inceput iar de-a lungul timpului cartile sale au devenit bestseller-uri.

“Capcana timpului” este romanul despre dragostea adevarata care a dainuit de-a lungul timpului indiferent de evenimentele care s-au produs. In anul 2004, Darcy Montgomery este mama singura care isi cauta sotul disparut intr-un accident. Adam Montgomery a avut un accident si este dat disparut.

In incercarea de a-si gasi sotul, Darcy trebuie sa il ajute pe agentul FBI, Jack Rose sa isi gaseasca tatal disparut. Acceptand, Darcy intra intr-o capcana a timpului si il cunoaste pe un anume Adam care pare a fi sotul ei dar nu este sigura. Cine este acest Adam? De ce il cunoaste ea? Unde este sotul ei?

Timpul este o capcana pentru Darcy iar reintalnirea intr-o alta lume cu sotul ei o pune pe ganduri. Desi este convinsa ca sotul ei traieste, de ce se intalneste cu el dupa atata timp? De ce i s-a intins ei o astfel de capcana? De ce a trebuit sa se intoarca in timp? Si totusi, sotul ei unde este?

 

Vezi detalii

Leave a Reply