Casatorie de forma – Amanda Quick

Casatorie de forma – Amanda QuickAmanda Quick a publicat, in anul 2003, o carte absolut fermecatoare: Casatorie de forma. La fel ca si in celelalte romane, Amanda scrie o poveste emotionanta, misterioasa, plina de sentimente in contradictorii dar si de secrete. Actiunea se petrece in jurul Zoei Luce o femeie puternica dar care avea un secret bine pastrat. Desi era o femeie tanara, frumoasa si independenta, Zoe era singura. Cand il cunoaste pe Davis, barbatul care se va indragosti nebuneste de ea, ea nu stie cum sa reactioneze datorita secretului sau. Nu stie cum el va reactiona daca ii va spune sau daca o va intelege sau judeca. Cine este Zoe Luce?

casatorie-de-forma-amanda quickZoe Luce este de profesie decorator profesionist la Enhanced Interiors si o femeie hotarata si fermecatoare. Davis Mason o angajeaza pentru a ii reamenaja casa dupa divortul de Jennifer.

Dupa ce s-au vazut si au discutat, Zoe a ajuns foarte speriata acasa la prietena ei Arcadia. Arcadia care il cunostea pe Davis a crezut ca acesta ia facut prietenei sale, Zoe avansuri. Zoe vazuse in casa domnului Client patul lipsa si se gandise ca si-ar fi omorat sotia. El sustinea ca sotia sa a ales sa ia patul  cand s-au departit iar Zoe a intrat la banuieli cand a vazut peretii albi vopsiti proaspat. In mintea ei incoltise ideea ca Davis si-a omorat sotia si ca povestea divortului este doar o nascocire a lui. Ia initiativa fara a se mai gandi ca se poate intampla ceva  sau ca ceea ce banuieste nu este adevarat si apeleaza la o firma de investigatii.Zoe decide sa apeleze la Trux Investigations, firma care se ocupa cu investigarea diverselor infractiuni.

Zoe a facut un “act”curajos fara a se gandi ca la un moment dat secretul ei cel mai de pret se va afla. Ea ascundea un secret iar atunci cand singurul om care stia de secretul ei, face un gest se afla totul.

Zoe ascundea un mare secret  iar la un moment dat dupa ea vin trei barbati trimisi de doctorul Ian Harper cu scopul de a o duce la clinica lui de psihiatrie.  Este pe punctul de a i se ruina toata viata dar Zoei nu ii pasa asta. Ethan, cel care se lasase cucerit de ea si era indragostit iremediabil, cel care avusese trei casatorii, trei divorturi si avea o experienta de viata deabia reuseste sa o protejeze pe Zoe, chiar de ea insasi.

Casatorie de forma este un roman plin de intrigi, iubiri, pasiune, mister. Povestea Zoei, iubirea dintre ea si Davis care la inceput a fost doar o atractie fizica dar si  actiunea, intriga si mai ales evolutia personajelor este captivanta. Un roman placut, neaparat de citit. Romanele Amandei Quick sunt geniale, romnatice, captivante si mai ales de neratat. Citeste “Casatorie de forma” si nu vei regreta.

Cartea poate fi gasita AICI, alaturi de mai multe carti ale Amandei Quick.

 

Leave a Reply