Concurs Meteor Press – “Secretele comunicarii nonverbale” – Joe Navarro, dr. Marvin KarlinsDam startul unui concurs sponsorizat de Editura Meteor Press, al carui premiu va consta in cartea “Secretele comunicarii nonverbale”.

Vor fi oferite trei premii, printr-o tragere la sorti care va avea loc in data de 17 martie 2014 (prin random.org).
Anuntarea celor trei castigatori va fi facuta in cadrul acestui post.

Castigatorii sunt Florin, Eva H. si Ema. Veti fi contactati pe e-mail de Meteor Press.

Screenshot from 2014-03-17 13:42:41

Pentru a participa la concurs, trebuie sa lasati un comentariu la acest post, prin care sa va exprimati dorinta de a intra in posesia cartii.

Mai multe detalii despre carte puteti gasi pe site-ul Editurii, AICI.

 secretele comunicarii nonverbale 1

 

Secretele comunicarii nonverbale

Autori: Joe Navarro, dr. Marvin Karlins

Descriere carte:
In privinta comportamentului uman, exista doua tipuri de semne, verbale si nonverbale. Cu totii am fost invatati sa le cautam si sa le identificam doar pe cele verbale. Insa, invatand sa citim semnalele nonverbale, putem capata o perspectiva mult mai profunda asupra lumii din jur.
Joe Navarro, fost agent FBI si expert recunoscut in comunicarea nonverbala, va invata cum sa “cititi” rapid oamenii, cum sa le aflati sentimentele si sa le interpretati comportamentul, cum sa evitati capcanele ascunse si cum sa descoperiti minciuna.
Citind acest volum, veti afla cum puteti influenta felul in care sunteti perceputi de sefi, de membrii familiei, de prieteni ori de straini sau veti descoperi cele mai puternice comportamente care reveleaza increderea in sine si emotiile autentice.
Acest volum a aparut la Editura Meteor Press.

“Comunicarea nonverbala poate scoate la iveala, de asemenea, adevaratele ganduri, sentimente si intentii ale unei persoane. Din acest motiv, elementele ei sunt uneori numite “indicii”, pentru ca dezvaluie adevarata stare mentala a persoanei. Deoarece oamenii nu sunt mereu constienti de comunicarea nonverbala, limbajul corpului este de cele mai multe ori mai sincer decat cel verbal, care este utilizat deliberat (constient) pentru a atinge obiectivele vorbitorului.
Ori de cate ori observarea comportamentului nonverbal al unei alte persoane va ajuta sa intelegeti sentimentele, intentiile si actiunile sale, sau va clarifica sensul cuvintelor spuse, tot de atatea ori inseamna ca ati decodificat si ati folosit cu succes acest mijloc tacut al comunicarii.”

Organizatorii pot modifica durata de participare sau modalitatea de premiere fara un anunt prealabil. Va rugam sa consultati periodic pagina de concurs pentru a afla noutatile.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*