Dragoste si Prietenie – Castelul Lesley – Jane Austen

Dragoste si Prietenie – Castelul Lesley – Jane AustenAflata printre scrierile de inceput, Dragoste si prietenie este oarecum atipica pentru Jane Austen, chiar daca trateaza tot problema iubirii si a convenientelor sociale absurde din epoca victoriana.

dragoste-si-prietenie-jane-austen

In aceste scrieri de inceput, umorul si ironia predomina, nefiind vorba despre personaje bine conturate ci despre situatii tragico-penibile relatate in format epistolar.

E posibil ca tineretea si teribilismul ei aferent sa fi influentat tonul muscator al scrierilor, Dragoste si Prietenie si Castelul Lesley fiind, in mod evident, total lipsite de romantismul din Mandrie si Prejudecata, de exemplu, probabil cel mai cunoscut roman al scriitoarei britanice.

Cartea a fost publicata la Editura ALLFA in colectia Iubiri de altadata si poate fi gasita aici: https://cititorul.net/offer/dragoste-si-prietenie-jane-austen-cael/.

Cartea Dragoste si Prietenie si Castelul Lesley este disponibila si in format electronic compatibil PC/Mac, iPad/iPhone, Android, Nook, Sony, Trekstor.

Leave a Reply