Eden Pass – Sandra BrownSandra Brown este autoarea care  de-a lungul timpului a publicat cele mai frumoase si bune romane de dragoste. A cucerit lumea inca din anii 90 si  este  in voga cu romanele sale.  Romanele Sandrei Brown  sunt pline de romantism, intrigi, pasiune, iubire . Au toate “ingredientele” pentru o carte buna.

Eden Pass este romanul pe care nu il poti rata. Daca nu l-ai citit, trebuie sa il citesti. Romanul este despre Lara Malloroy, medic venit in Eden Pass care in momentul in care ajunge in Eden Pass intreaga comunitate este impotriva. Comunitatea nu o vroia, dar cea care isi dorea cu orice pret ca Lara sa plece este batrana Jody Tackett. Batrana avea putera de a controla compania petroliera a familiei dar si tot Eden Pass-ul.

eden-pass-Sandra-BrownBatrana Jody vroia sa detina controlul dar si sa se razbune mai ales dupa ce fiul ei, Clark a murit inecat. Lara si Clark au fost amanti in urma cu cinci ani. Iubirea lor nu se afla daca nu erau prinsi in pat de Randall Porter, sotul Larei. Scandalul sexual dar si intrigile create in jurul relatiei lor de amanti, cariera de politician a lui Clark a intrat in declin iar viata ei a fost terminata complet.

Familia Larei a fost exilata in Montesangre iar  greul deabea incepea.  Randall si Ashley, fiica lor au fost ucisi intr-un atentat iar Lara s-a trezit intr-un spital in Miami. Socul ca si-a pierdut copilul si sotul a fost imens iar ea  va suferi mult.

Clark, din iubire pentru ea , inainte sa moara i-a lasat Larei cabinetul doctorului Patton.  Doamna Tackett incepe sa ii puna bete in roate si convinge lumea sa mearga in alta parte la medic.

Key Tackett este considerat oaia neagra a familiei si este copilul nedorit de doamna Tackett. Key ajunge sa se iubeasca cu o femeie casatorita, cand sotul acesteia ajunge acasa mai devreme, pentru a nu exista probleme, sotia infidela ia pusca si il impusca pe Key. Ranit, pleaca la cabinet sa fie pansat si ajunge sa o cunoasca pe Lara. Key se indragosteste pe loc de Lara, o femeie frumoasa care vroia doar sa se razbune iar  Key poate fi o arma potrivita.

Key nu era asa de vulnerabil precum parea iar atunci cand ea ii pune conditia sa piloteze un avion pana in Montesangre, dar el nu cedeaza. In mintea lui era ca ea este cauza principala a mortii fratelui ei si a vietii distruse a familiei sale. Ideea de razbuna dar si atractia il face pe Key sa se transforme intr-o fiara.

Eden Pass, al Sandrei Brown, este un roman cu un final previzibil si mai ales cu multe secrete. Randell nu a murit intamplator in acel atentat mai ales ca sapase groapa altuia dar a picat el in ea. Despre pasiune, razbuna si intrigi doar in Eden Pass.

Recomandari carti scrise de Sandra Brown, AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*