Fericiti pentru totdeauna – Nora Roberts

Fericiti pentru totdeauna – Nora RobertsNora Roberts este  o autoare de carti romance iubita, apreciata si mai ales citita de lumea intreaga. Cartile sale sunt bestsellers care au facut inconjurul lumii si au ajuns sa fie celebre. Daca nu ai citit nici o carte scrisa de Nora Roberts, poti incepe sa citesti ” Fericiti pentru totdeauna”, o carte al carui titlu este cu siguranta si dorinta oricarei cititoare.

“Fericiti pentru totdeauna, Nora Roberts” un bestseller pe care nu il poti rata. Povestea celor patru prietene, ascensiune si evolutia lor, prietenia dar mai ales povestea de viata a lui Parker Brown, personajul principal dau sare si piper romanului.

fericiti-pentru-totdeauna_nora robertsParker Brown este fata care se ocupa cu organizarea nuntilor altora. Orice mireasa care vroia o nunta perfecta, o dorinta implinita la nunta ei, o nunta asa cum a visat o suna pe Parker. Ea, organizatoarea de nunta nu isi gasise “printul” cu care sa aiba si ea o nunta perfecta. Era “cheia” fericirii pentru multi dar pentru ea nu. Ea, impreuna cu prietenele ei, Emma, Laurel si Mac sunt personajele principale din carte dar si “candidatele la fericire”.

Cand Parker are un mic accident, grabindu-se spre o sedinta iar masina de pe contrasens era sa intre in ea in incercarea de a ocoli un animal, ea trage de volan, ajunge pe un cap si se alege cu doua cauciucuri praf dar si cu marea surpriza de a se reintalni cu Mal. Mal era barbatul pe care l-a tot evitat dar viata are surprizele ei neasteptate. Mal conducea o motocicleta iar ea, neavand cum sa mearga la sedinta cu masina ei avariata va merge cu Mal si motocicleta lui. Mal accepta sa mearga cu ea pe motocicleta si Parker la o cina in oras cu fetele si iubitii lor.

Isprava celor doi nu ramane fara a fi vorbita iar baietii pariaza ca intr-o saptamana Parker se va urca iar pe motocicleta cu Mal. Dintre toti baietii singurul care a pariat in favoarea lui Malste Carter. Care erau sansele ca  pariul sa fie castigat de baieti?

Timpul trece, Parker isi repara masina iar cel care ii aduce masina proaspat reparata este chiar Mal.Mal o convinge sa iasa la o pizza si la o plimbare cu motocicleta mai ales dupa ce ii spusese de pariu.Seara se incheie cu cei doi sarutand-se salbatic la usa lui Parker.

Del, fratele ei afla de la Mal de pariul castigat, de plimbare, pizza si sarut. Del reactioneaza protectiv cerandu-i lui Mal sa nu o faca sa sufere pe sora lui, Parker.

Timpul trece, Mac si Carter se casatoresc iar atunci Mal o cere in casatorie si pe Parker. Se casatoresc iar finalul cartii este nunta lor. Parker, cea care facea viitoarele mirese fericite, ajunge sa aiba o nunta ca in povesti, sa isi organizeze o nunta asa cum a visat.

“Fericiti pentru totdeauna” este romanul care se termina cu un happy end si te va captiva. Povestea dintre Parker si Mal  este o poveste frumoasa si iubirea lor este una cu nabadai.

Cartile Norei Robert recenzate si recomandate, le gasiti AICI.

One Comment

  1. […] 861 de saptamani in New York Bestseller List, dintre care 176 pe primul loc. Dupa romanele “Fericiti pentru totdeauna“,” Martora“, “Iubire peste timp” alt roman semnat Nora Roberts pe […]

Leave a Reply