Focul mocnit din paradis – Sandra Brown“Focul mocnit din paradis ” este un roman scris de Sandra Brown, une dintre cele mai celebre scriitoare din toate timpurile, care a scris in acest roman o poveste care te captiveaza inca de la primele pagini. Sandra Brown stie sa transpuna iubirea in romanele sale, sa exemplifice cel mai frumos lupta pentru dragoste.

In acest roman, autoarea a presarat romantism, intriga , pasiune, erotism,suspans. Cotton Crandall , proprietarul lantului forestier  Crandall Longing, tatal adoptiv al Triciei si Schyler este internat in stare grava la spital. Data fiind situatia critica a tatalui ei. Schyler ia hotararea sa se intoarca acasa dupa ce a stat trei ani departe de familie.

focul-mocnit-din-paradis-sandra-brownReintoarcerea pe pamanturile natale ii provoaca lui Schyler dureri sufletesti, ganduri si amintiri dureroase. Gandul ca se va reintalni cu fostul ei logodnic , actualmente cumnatul ei, nu o face sa se simta in apele ei. Povestea de iubire dintre ea si Kenn se terminase brusc atunci cand Tricia a anuntat ca va avea un copil cu Kenn. Trecuse 6 ani de cand el o inselase cu sora ei, nu a negat nici o clipa sarcina Triciei. Totul s-a rupt prea brusc. Oare cum va face fata situatiei?

Inevitabil se creeaza un triunghi amoros in jurul lui Schyler. Kenn ar vrea sa o recucereasca, Mark, cel pe care il iubeste si Cash? Cum sa ii rezisti lui Cash cand era cel mai macho barbat din regiune?

Daca ar fi doar problemele in amor ar fi bine, dar din pacate pentru cele doua surori, compania forestiera a fost inchisa, creditul luat de Cotton si cu ce? Problemele financiare le coplesesc iar Schyler trebuie sa preia fraiele afacerii dar si sa se hotarasca pe cine alege.

Razbunarea pe care Jigger o pune la cale impotriva lui Schyler dupa ce aceasta ia impuscat cainii este foarte apriga. Nu erau destule probleme mai trebuia si acest conflict cu Jigger.

Captivant, plin de intrigi si de supans este acest roman. Pe cine va alege Schyler  veti afla doar citind cartea. Finalul este previzibil: va alege pe cel pe care il iubeste cu adevarat.

Sandra Brown a scris in romanul “Focul mocnit din paradis” o poveste pasionala, captivanta, plina de intrigi, iubiri nestiute, orgolii ranite, despre marire si decadere. Iubirea Triciei cu Kenn, o iubire bolnavicioasa, un amantlac din ambitie dar si o suferinta sincera , o suferinta cu adevarat din dragoste cum este cea a lui Schyler. Romanul este superb, iubire neconditionata, infidelitate, orgolii prostesti si mai ales pasiune, multa pasiune.

Alte carti de Sandra Brown mai gasiti AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*