Gaseste-ti visul – Nora RobertsNora Roberts este una dintre cele mai iubite scriitoare de romane de dragoste din lumea intreaga. “Iubire peste timp” si “Martora”, au devenit in timp bestselleuri romance care au tinut cu sufletul la gura cititorii din lumea intreaga. “ Gaseste-ti visul” este unul dintre romanele care au devenit inca de la publicare bestselleuri romance.

Actiunea romanului “Iubire peste timp” se petrece in anul 1888 in California. Laura Templeton , personajul principal, se trezeste brusc la realitate dupa ce descopera ca sotul ei a fost infidel si hotaraste sa divorteze. Laura provine dintr-o familia instarita fiind fiica unui hotelier bogat. Atunci cand hotaraste sa divorteze, eroina noastra pune si punct vietii petrecute pe banii tatalui  si hotaraste sa isi ia viata in propriile maini. Desi a avut tot ce si-a dorit pana in momentul divortului, Laura a decis sa isi creasca cele doua fetite  Aly si Kayla ramase in ingrijirea ei dupa divort prin forte proprii. Cand Laura credea ca nu mai intalneste iubirea adevarata si va ramane singura, se reintalneste intamplator cu iubirea din copilarie.

Michael este un prieten din copilarie al Laurei Templeton si al doilea personaj principal din roman. Michael inchiria grajduri la Templeton si ajunge sa se reintalneasca cu Laura. Candva, in trecut Michael fugise de acasa si in incercarile de a isi gasi un rost a ajuns la Templeton.

Atunci cand a aflat ca sotul ei a inselat-o, Laura a luat decizia sa divorteze, sa isi reia viata de la zero. Ramasese o femeie singura cu doua fete si nu mai avea deloc incredere in ea.Cand reapare Michael in viata ei  simte o oarecare teama sa se mai implice intr-o noua relatie. Ce va face Laura? Cum va reactiona cand Michael ii va marturisi sentimetele lui? Ce se va intampla cu toate planurile ei?

“Gaseste-ti visul” este unul dintre romanele care te va captiva de la primele randuri. Actiunea se petrece intr-o epoca frumoasa, povestea in sine este plina de suspans si va va tine cu sufletul la gura. Un bestseller international pe care trebuie sa il cititi.

Lectura placuta!

Vezi detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*