Greselile Mirandei – Jill Mansell

Greselile Mirandei – Jill MansellJill Mansell este  una dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice contemporane care a cucerit femeile din lume intreaga prin cartile sale in care vorbeste despre dragoste, relatii intre oameni si sex. De-a lungul timpului a publicat 19 titluri iar unele carti au ajuns adevarate bestselleruri. La finalul unei zile proaste ai nevoie sa iti inseninezi ziua iar cartile scrise de Jill Mansell o vor face.

greselile-mirandei-jill-mansel“Greselile Mirandei” este cartea despre o tanara plina de viata si foarte impulsiva:Miranda. Tanara uncenica in salonul faimosului Fenn Lomax, hair-stylistul starurilor, unde Miranda face cunostinta cu Greg.

Greg este un barbat atragator, amuzant, inteligent si pare a fi perfect. Ce si-ar mai putea dori Miranda? De cand l-a vazut la perceput ca pe barbatul perfect, barbatul cu care vrea o relatie serioasa. Dar oare Greg este asa precum pare? Ghidandu-se doar pe ceea ce inima ii spune si mergand pe impulsivitate, Miranda face primul pas catre Greg, fara sa isi dea seama ca este un pas gresit.

Greg s-a  indragostit iremediabil de Miranda. Era o fata tanara, draguta si care niciodata nu vorbea despre copii. Greg nu a fost chiar sincer atunci cand s-au cunoscut, iar ea nu stia un mare secret: Greg isi parasise de curand sotia care era insarcinata.

Barbatii din viata Mirandei au fost ca autobuzele – nu apar prea mult timp si se ivesc mai multi deodata. Daca a gresit atunci cand l-a ales pe Greg iar in urma alegerii a ramas cu inima franta si un plan de razbunare, de data asta nu mai vrea sa greseasca.

Actiunea cartii se invarte in jurul Mirandei si a alegerilor ei ( uneori alegeri proaste) dar si in jurul legaturii ei cu celelalte personaje din carte: de la Bev, colega obsedata de casatorie, uluitoarea Florence care era mereu in plina verva, vagabondul fara adapost dar si Greg, cel pe care ar fi trebuit sa il urasca dar, poti porunci inimii?

Greselile Mirandei este cartea despre iubire pasionala, despre cat poti gresi daca alegi inima si te aprinzi de la prima flacara a iubirii. In toate greselile ei singura care a fost langa ea si a indrumat-o sa nu le mai repete este Florence. Florence a avut rolul de mama in viata Mirandei iar cand Miranda afla ca Greg si-a parasit sotia insarcinata si pune la cale cu prietenii ei un plan public de demascare, Florence incearca sa ii opreasca pornirile si ii explica , ca razbunarea nu este o solutie. Miranda in schimb este foarte orgolioasa si dura si nu renunta la ideea de razbunare nici in ruptul capului.

Jill Mansell  a scris un adevarat besteller, o lectie de viata in romanul “Greselile Mirandei” si  cucerit cititorii din Romania. Pentru a te relaxa si a intelege mai bine relatiile interumane  trebuie sa cititi “Greselile Mirandei”.

 

 

Vezi detalii

One Comment

  1. Joyce says:

    That’s really thinking at an imiresspve level

Leave a Reply