Imbratisare In Amurg – Sandra BrownSandra Brown este una dintre cele mai iubite autoare din literatura universala. Romanele Sandrei Brown vor fi mereu de actualitate iar actiunea si povestea din “Imbratisare in amurg” este pentru timpurile de azi. Dragoste, incest, intriga , pasiune, toate aceste sentimente si stari se regasesc in cartea scrisa de Sandra Brown.

imbratisare-in-amurg-sandra-brownLydia a locuit 10 ani la ferma Russell impreuna cu mama . Ferma familiei  Russell  era ferma tatalui vitreg al Lydiei, un om foarte rau. Timp de 10 ani, cat au locuit la ferma, Lydia a fost violata de fratele ei  vitreg, Clancey Russell. Cand mama ei a decedat, Lydia era insarcinata cu fratele ei vitreg dar ia decizia de a fugi de acolo. Isi dorea sa scape de tot si sa uite. Fuge dupa lungi si grele incercari, iar in padure o apuca durerile de nastere.

Durerile erau din ce in ce mai dese iar Lydia va naste acolo in padure, pe o vreme ploioasa un copil mort. Copilul avea infasurat in jurul gatului cordonul ombilical.  In timp ce agoniza in padure avand o hemoragie masiva, in preajma ei apar Bubba si Luke, doi baieti care o vor salva.

Cei doi baieti salvatori plecase in calatorie spre Texas impreuna cu parintii lor:  Ma si Zeke Langstone. Familia Langstone plecase impreuna cu 20 de familii in convoi spre Texas iar printre ei se aflau si familia Coleman.

Victoria Coleman  moare la scurt timp dupa aparitia Lydiei la nasterea baiatului sau.Micutul baiat nascut  se va numi Lee si va fi alaptat de Lydia desi tatal pruncului dar  si Ma se impotrivisera.

Comunitatea in care traiau era mica si lumea vorbea. Lydia facea menajul, se ocupa de copil, iar timpul trecea si Rose, tatal bebelusului se simtea tot mai atras de ea. Incerca sa evite sa se uite cand il alapta pe cel mic sau sa stea foarte aproape de ea, iar in minte mereu ii venea gandul ca este doar o femeie usoara.

Grupul lor era mic, lumea vorbea iar cei doi ajung sa se casatoreasca pentru a nu fi exclusi din grup. Timpul trece iar frica ei cea mai mare se adevereste: teama de trecut si mai ales de Clancey. Cand lucrurile intraseara pe un fagas normal, problemele lui Rose si mai ales iubirea de bani si gandul sa faca orice pentru ei pune stapanire pe el. Nu conteaza ca poate face crime sau orice alta ilegalitate. Rose este acuzat de fostul sau socru ca a furat bijuteriile din casa, el nestiind ca Victoria le luase si plecase cu ele.

Iubirea dintre Lydia si Rose apare in timp, el desi o uraste pe ea la inceput ajunge sa o iubeasca si sa o doreasca enorm. Cei doi raman impreuna iubindu-se si avand grija de micutul Lee.

Cartea Imbratisare in amurg, de Sandra Brown, poate fi gasita AICI.

Sandra Brown a scris un roman frumos, real si romantic Imbratisare in amurg este o carte pe care o poti citi intr-un weekend sau seara cu o cana de ceai in mana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*