Iubire peste timp – Nora RobertsNora Roberts a scris capodopere romance ale literaturii universale. Alaturi de  Sandra Brown, Nora Roberts este una dintre autoarele foarte iubite de cititorii de carti din lumea intreaga.

“Iubire peste timp” face parte din seria de carti “Hanul amintirilor”, un roman care a fost asteptat si care surpinde in mod placut.

iubire-peste-timp_nora robertsRyder este  unul din fratii Montgomery greu de inteles care merge pe principiul aparentelor  adica afiseaza ceva iar in sufletul lui altceva.Ryder este un om bland, cu suflet dar imaginea afisata este a  barbatului care nu are suflet, un barbat dur.Desi este morocanos, Ryder este cel mai dorit barbat din oras de toate femeile.

Hope Beaumont este frumoasa directoare a hanului din Boonsboro  si cea care il face pe Ryder sa traiasca o poveste de dragoste. Atragatoare si fermecatoare, Hope lasa impresia ca il uraste pe Ryder si ca nu vrea sa il mai vada cand de fapt il iubea iar de fapt focul pasiunii se aprinde intre cei doi. Din orgolii, Hope si Ryder nu isi arata pasiunea si focul ce mocnea intre ei, iar pentru asta au nevoie de ajutor: Lizzy, fantoma care bantuia hanul in asteptarea iubitului sau, Billy.

Hope, personajul principal din carte, este o femeie puternica care inainte sa lucrezi la acest han a lucrat la un hotel de lux din Washington. In acel oras mare, ea se indragostise de fiul celui care detinea hotelul fara sa stie ca el are o relatie stabila.Jonathan, a jucat murdar dandu-i ei sperante de casatorie. Cand ea afla ca a fost doar “cealalta” femeie, decide sa paraseasca marele oras si sa se rupa de hotel si de Jonathan.

Anii trec, Hope ajunge sa conduca hanul, iar intr-o zi pe neasteptate Jonathan o viziteaza cu scopul de a o reangaja la hotelul tatalui sau.Refuza propunerea lui Jonathan , acesta ii propune sa (re)devina amanta lui si sa traiasca in lux iar la toata scena asista Ryder. Manata de dorinta de a scapa de Jonathan si a de a uita complet trecutul, Hope il saruta pe Ryder de fata cu Jonathan, fara sa isi dea seama ca sarutul este inceputul unei iubiri. Ryder ii raspunde la sarut, dand astfel cursul unei idile.

Hope era o femeie frumoasa, puternica dar nu era perfectiunea pe care Ryder o vroia. Sarutul acela trezese in amandoi sentimente noi  si ei ajung sa aiba o relatie impreuna. Timpul le aseaza, iar Ryder incepe sa o vada pe Hope ca pe femeia langa care sa isi petreaca restul vietii. La finalul romanului, Ryder si Hope raman impreuna, vor trai o viata fericita.

Este un roman frumos, captivant, plin de pasiune, iubire, intrigi si mai ales de intamplari reale din viata. Nora Roberts in “Iubire peste timp” a scris o poveste de dragoste frumoasa, o poveste reala.

Alte romane ale Norei Roberts puteti citi AICI.

One Comment

  1. Pingback: In cautarea destinului - Nora Roberts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*