KILIPIRIM 2014 la Galeria Dalles (19-23 martie)

KILIPIRIM 2014 la Galeria Dalles (19-23 martie)KILIPIRIM este unul dintre cele mai importante targuri de carte, in cadrul caruia puteti achizitiona carti cu reduceri notabile, carti publicate de catre cele mai importante edituri din Romania. Lansat in anul 2005, targul de carte KILIPIRIM a ajuns la editia a IX-a.

kilipirim-2014-festival-carteO parte dintre editurile care vor participa, cu stand, la KILIPIRIM 2014 sunt: Humanitas, Rao, Nemira, Curtea Veche, Trei, Polirom,  Litera, Cartea Romaneasca,Orizonturi, Univers, Corint, Girasol, Herald, Aramis, House of Guides, Vivaldi si Prut.

Reducerile practicate de editurile participante pot atinge 80%.

Editia de primavara din acest an va avea loc intre 19 si 23 martie, intre 10:00 si 20:00, intrarea fiind libera.

Pe langa reducerile substantiale de la standurile editurilor participante, organizatorii va vor oferi ocazia de a lua parte la diverse evenimente dedicate iubitorilor cartilor, precum  Carti si produse ezoterice (la parterul Galeriei Dalles) si Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, la etaj. In plus,

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului “A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la o seama de conferinte pe teme legate de dezvoltarea personala si imbunatatirea calitatii vietii.

Louisa Udrescu, organizatorul festivalului, a declarat:

„Asa cum v-am obisnuit in fiecare primavara, Kilipirim va asteapta, intre 19 si 23 martie, la Galeria Dalles, cu oferte noi de carte pentru toate varstele. Pentru a doua oara in istoria targului nostru, vom avea si un calendar de evenimente, gandite pentru toate gusturile. Romanul de dragoste, literatura romana contemporana, astrologia, bestseller-uri nou aparute la noi sunt doar cateva dintre temele din programul de evenimente. Prietenii nostri nu trebuie decat sa faca o plimbare la Kilipirim si se vor convinge din nou ca, la acest targ de carte, literatura buna nu e un lux.”

Pentru mai multe informatii, consultati pagina evenimentului KILIPIRIM 2014, AICI.

One Comment

  1. […] Intre 19-23 martie 2014 se va desfasura la Galeriile Dalles, Targul de Carte KILIPIRIM. […]

Leave a Reply