Lasa grijile, incepe sa traiesti – Dale Carnegie

Lasa grijile, incepe sa traiesti – Dale CarnegieCauti un manual pentru viata, ceva care sa te ajute sa treci peste probleme, griji, stres si asa mai departe? Probabil nu exista nicio carte mai buna pentru asta decat “Lasa grijile, incepe sa traiesti”, a lui Dale Carnegie.

Sa nu te mire daca citesti cartea asta dupa zile sau saptamani in care ai fost macinat de ingrijorari din cauza carora n-ai reusit sa dormi si ajungi sa te relaxezi dupa fiecare pagina, ba chiar sa adormi cu volumul pe piept.

lasa-grijile-incepe-sa-traiesti-dale-carnegieDale Carnegie, unul din cei mai mari autori de literatura motivationala din toate timpurile, reuseste sa “desfaca” sursele grijilor si sa ti le prezinte asa cum sunt – simple, usor de prevenit si de rezolvat daca stii ce sa faci. El arata cum ingrijorarile sunt principalele surse ale bolilor si cum ii pot dobori chiar si pe cei care cred ca sunt foarte puternici.

Cartea e foarte usor de citit, mai ales ca abunda in ceea ce ti-ai dori – exemplele a sute de oameni care au avut de luptat cu temeri si ingrijorari care le-au distrus viata dar care au reusit sa si le invinga. De la Rockefeller, cel mai bogat om din lumea pana la tatal sau, un fermier sarac din Missouri, Carnegie arata ca cea mai cumplita maladie autoprovocata, ingrijorarea, nu ocoleste pe aproape nimeni, dar si ca se poate lupta cu ea pentru a-ti transforma viata. El da chiar si propriul exemplu, in mai multe randuri, ceea ce face cartea cu atat mai “umana” si mai agreabila.

Dupa ce citesti “Lasa grijile” probabil vei realiza si tu cate mici lucruri iti puneau bete in roate, irosindu-ti timpul si sanatatea. Vei regreta ca nu ai dat de cartea asta mult mai devreme. Chiar nu cunosc pe cineva care sa o fi citit si sa nu fi spus “da, intr-adevar m-a ajutat”. Pana la urma, e un adevarat “manual pentru fericire”, intrucat fericirea nu inseamna sa avem bani cat mai multi, ci sa fim impacati cu noi insine.
Ia cartea asta daca vrei sa faci pace cu tine! Ia-o daca vrei sa devii cu adevarat mai bun in relatiile cu ceilalti! S-ar putea sa obtii beneficii de milioane de ori mai mari decat te-ai astepta, chiar si daca esti un sceptic ce crede ca toate volumele astea motivationale sunt “porcarii”. Adevarul e ca multe sunt, insa nu si “Lasa grijile, incepe sa traiesti”.

Ca tot ce a scris Dale Carnegie, e o carte “vindecatoare”, inteligent scrisa, simpla. Autorul chiar spune ca, daca nu simti o eliberare, o imbunatatire dupa primele doua capitole, poti sa o lasi deoparte, nu te va ajuta.

Doar ca, fara doar si poate, vei simti o schimbare majore dupa primele doua capitole, cu exceptia cazului in care esti genul de sceptic extrem pe care nimic nu l-ar ajuta.

Nu degeaba milioane de oameni din toata lumea au cumparat cartea asta, iar specialistii o includ constant in topurile cartilor care te pot ajuta enorm. Asa ca ia-o, o gasesti AICI! Apoi recomand-o si altora!

Vezi detalii

One Comment

  1. […] grijile, incepe sa traiesti! – Dale Carnegie. Aceasta este cartea care trebuie citita in momentele in care grijile ne fac sa pierdem din vedere obiectivele pe care […]

Leave a Reply