Mai presus de timp – Jude Deveraux

Mai presus de timp – Jude DeverauxMai-presus-de-timp1Jude Deveraux este  una dintre scriitoarele secolului XXI care a cucerit cititorii din lumea intreaga cu povestile sale de dragoste. Fiecare poveste este unica, fiecare poveste a creat senzatie in randul cititorilor iar cartile sale au devenit bestselleuri inca de la aparitie. Cartile scrise de Jude Deveraux sunt printre cele mai citite romane de dragoste scrise in timp.

Timpul nu are rabdare iar atunci cand iubesti timpul curge foarte repede. Trec clipele, minutele, anii si nu stii cand au trecut. O poveste de iubire altfel, “Mai presus de timp”, a scris Jude Deveraux, un roman de dragoste care te va cuceri instant inca de la prima pagina.

“Mai presus de timp” este povestea unei fete simpla dar speciala pe nume : Toby. La nunta lui Jared cu Alix, Graydon  o cunoaste pentru prima data pe frumoasa si fermecatoarea Toby. Cum viata nu tine cont de noi si isi urmeaza cursul, Graydon se indragosteste la prima vedere de frumoasa Toby.

Se leaga o prietenie frumoasa, timp in care Graydon se gandeste cum poate sa o faca printesa lui? Situatia financiara a lui Graydon nu era chiar buna, nu avea cum sa ii ofere lui Toby tot ceea ce avea nevoie. Isi face un plan si decide sa il puna in aplicare pentru a ii cuceri definitiv inima frumoasei care ii luase inima cu totul. Decide sa o orage sa isi gaseasca o locuinta in Nantucket cu promisiunea ca el o va ajuta sa organizeze o nunta. Urmeaza o saptamana in care cei doi incep sa se descopere, ea incepe sa nu il mai vada doar ca pe un amic oarecare ci sa se indragosteasca de el. In saptamana aceea, timpul a trecut prea repede, s-a infiripat intre cei doi o idila care treptat s-a transformat intr-o poveste de dragoste pura.

Dupa ce acea saptamana magica se termina, Toby trebuie sa aleaga daca ramane alaturi de Graydon mai departe sau nu. Este o proba de foc pentru relatia lor mai ales ca ea va afla ce secret ascunde Graydon. Vor forma ei un cuplu sau vor ramane doar amici? Cum va reactiona Toby cand va afla trecutul lui Graydon?

“Mai presus de timp” este romanul captivant scris de Jude Deveraux care iti va face serile mai frumoase.

Lectura placuta!

 

Vezi detalii

Leave a Reply