Management Karmic – Primesti ce oferi atat in afaceri cat si in viata, de Geshe MichaelDe ce mi se intampla lucrurile negative? De ce imi vin toate asa deodata peste mine? Cum gestionam situatiile de criza in viata personala dar si in cea profesionala?

“Management karmic, primesti ce oferi atat in afaceri cat si in viata” scrisa de Geshe Michael Roach este un bun manual karmic. Cum functioneaza karma? De ce vin lucrurile negative unele dupa altele?Cartea cuprinde opt capitole menite sa va resusciteze viata si sa va faca sa intelegeti de ce lucruri vi se intampla cand se intampla si ce scop au.

Primul capitol este “Nu mai fa ceea ce nu functioneaza”, un capitol  in care vei invata ca lucrurile care nu functioneaza pot functiona daca gandesti pozitiv. Sunt lucruri care nu functioneaza si pe acelea trebuie sa le indepartam din viata noastra. Un capitol care te va face sa te gandesti :  spun “functioneaza” si va functiona!

 

management-karmic1

In al doilea capitol “Gaseste cauza cauzelor” este despre a gasi in actiunile tale un punct de plecare. Ajutandu-i pe altii te-ai ajutat pe tine. Fa o lista cu ceea ce ai facut pe plan profesional dar si personal, descopera lucrurile bune facute si asta te va ajuta sa faci pentru tine ceea ce este bine.

“Identifica-ti partenerii karmici de afaceri” este al treilea capitol in care vei invata cum sa iti alegi partenerii de afaceri, furnizorii, clientii. Trebuie sa rezonezi cu ei pe toate planurile si pentru a rezona trebuie sa comunici cu fiecare in parte si sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Al patrulea capitol se numeste “Incepe cu tine” si se refera la fi tu schimbarea pe care o vrei de la cei din jurul tau. Programul celor 7 Principii îti arata exact cum sa ai grja de tine ca sa fii sanatos, sa ai o minte limpede si pace interioara, sa dezvolti relatii armonioase si sa continui sa evoluezi. In al cincilea capitol invatam cat de important este sa NU mai luam decizii. “Inceteaza sa mai iei decizii” este capitolul in care inveti ca luarea de decizii asupra afacerii poate ingreuna demersurile pozitive asa ca mai bine nu le mai iei.

Penultimele doua capitole “Incarca-ti capsatorul” si “Fii deasupra problemelor tale” sunt capitolele in care vei invata cum orice strategie de marketing poate functiona daca chiar iti doresti si crezi in ea. In cel de-al saptelea privesti o lectie de viata.Fii deasupra problemelor tale se refera la gestionarea problemelor dar plecand de la premisa “Ce tie nu iti place, altuia nu ii face”. Ultimul si poate cel mai important capitol al cartii “Reinvesteste karma” este capitolul in care inveti ca schimbandu-te, reinvestind karma poti dobandi succes in afaceri si in viata persoanala. Ajuta-i pe altii si vei primi la randul tau ajutor.

“Management Karmic – Primesti ce oferi atat in afaceri cat si in viata” este una dintre cartile care iti va reinventa viata si afacerea!

Lectura placuta!

 

Vezi detalii

One Comment

  1. CARTE6595

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*