Martora – Nora RobertsUn roman scris de Nora Roberts  pe care nu trebuie sa il ratati  este “Martora”. Cartea este captivanta, cu o poveste foarte interesanta, o drama a unei fete care vrea libertate si sa isi urmeze drumul in viata.

Nora Roberts a scris de-a lungul timpului peste 200 de romane de dragoste. Este una dintre cele mai iubite autoare de romane de dragoste si o scriitoare foarte apreciata din lumea intreaga. A creat povesti de iubire, drame si romane unice in literatura universala. Cartile autoarei s-au vandut de-a lungul timpului iar asta a facut ca Nora Roberts sa fie una dintre cele mai iubite autoare de de romane de dragoste.

martora-nora robertsMartora este unul dintre romanele de succes ale Norei Roberts. Povestea de dragoste dar si povestea de viata a  lui Elizabeth Fitch , fata de 16 ani care vrea sa isi urmeze visele si sentimentul nu pasii mamei sale face ca romanul sa fie absolut captivant.

Dorind sa fie libera, Elizabeth  se tunde, se vopseste si pleaca la shopping ca sa isi cumpere haine. In mall se intalneste cu Julia Masters. Decid sa mearga la clubul Warehouse 12, club care era a unei mafii rusesti. Conditiile pentru a intra in club erau clare iar principala conditie era ca ele sa fie majore. Elizabeth face rost de doua permise false si intra in club.

Fetele intra in legatura cu patronul clubului si cu varul sau Alexia si vor sa se distreze. Pleaca din club, dar pe drum apare un eveniment nefericit: cineva care i-a urmarit ii ataca, Alexia si Julia sunt asasinati iar Elizabeth este data disparuta. Elizabeth este gasita si inclusa intr-un program de protectie a martorilor dar cand va implini 17 ani, criminalul va aparea deoarece vrea sa o omoare si pe ea.

Anii trec iar intr-un orasel din Ozark apare Abigail. Toata lumea incearca sa afle cine este aceasta persoana misterioasa. Dar cine este Abigail? Ce s-a intamplat cu Elizabeth? Criminalul a fost prins? Veti afla toate aceste lucruri doar citind cartea.

Elizabeth devine in timp o persoana misterioasa si la un moment dat i se pierde urma. Va  fi “cercetata” de oamenii curiosi, vecinii din noua locatie, dar cel putin este protejata. In sufletul ei era doar o fata care vroia libertate si a ajuns sa fie traumatizata.

Martora este un roman frumos, o adevarata drama a unei fete care, intr-un moment de nebunie, pierde tot si ajunge un o fata traumatizata. O carte plina de actiune, suspans, dragoste, drame. Nora Roberts a scris un roman romance de neratat.

Martora, precum si alte carti ale cartilor scriitoarei Nora Roberts, puteti citi AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*