“Mega Sutra” si “Sunt un gunoi, sunt un nimic” – Lansare in Club A

“Mega Sutra” si “Sunt un gunoi, sunt un nimic” – Lansare in Club AVa facem cunoscuta o dublă lansare de carte: ”Mega Sutra”, de Leonard Ancuța (aparuta la editura Paralela 45) și ”Sunt un gunoi, sunt un nimic”, de Radu Cîrstea Ratzone (aparuta la editura Karth).

dubla-lansare-carte-club-aLansarea simultana a celor doua carti va avea loc miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19.00, in Club A București.

Invitatii care vor prefata lansarile vor fi:  Iulia Georgeta Popescu, Lavinia Stoica, Paul Vinicius, Dan Mihuț, Adrian Suciu, Iulia Georgeta Popescu, Lavinia Stoica, Andra Ciubotaru, Claudia Pătrașcu si Daniela Toma.

”În megaformă poetică, Leonard Ancuṭa erupe în megapoeme ginsbergiene parcurgînd toate sutrele erotice ṣi poetice până la omega sutra. Citind te năuceṣti, plângi, râzi în hohote ṣi o iei razna. Mega Sutra, apărută la Editura Paralela 45, este o epopee cu suflu de ṣarjă de cavalerie”, spune despre acest volum criticul și scriitorul Felix Nicolau.

Radu Cîrstea Ratzone este un tânăr poet bucureștean care în volumul ”Sunt un gunoi, sunt un nimic”, publicată de Editura Karth, își esențializează trăirile până în spiritul lor profund.

Leave a Reply