Lunga asteptare – Sandra BrownSandra Brown, cea mai iubita scriitoare  din toate timpurile a scris un alt roman plin de romantism, pasiune,actiune si suspans. “Lunga asteptare” este unul din romanele  scrise de Sandra Brown pe care  trebuie sa il cititi.

lunga-asteptare-sandra-brownDaca celelalte romane au avut un final previzibil, citind acest roman veti descoperi un final incert. Personajul principal, Law este un barbat plin de surprize si mai ales cu un trecut ingropat din punctul lui de vedere. Doar ca pentru altii, trecutul sau nu era deloc ingropat.

Law Kincaid este barbat de 39 de ani de profesie astronaut. De-a lungul timpului, Law a tot primit scrisori (dubioase pentru el) de la Marnie Hibbs  despre existenta unui copil dintre cei doi. Marnie, ilustratoarea  de carti  avea un copil, pe David, copil care culmea seamana perfect cu Law. Desi ani la rand i-a trimis acele scrisori, Marnie neaga acest lucru dandu-i de inteles lui Law ca ea nu i-a trimis scrisori in anii trecuti si nu are nici un fiu.

David nu era fiul biologic al lui Marnie ci era nepotul ei. Law a avut o idila cu sora acesteia,Sharon. Dupa avea aventura, Sharon a ramas insarcinata. Viata si surprizele ei neplacute i-au oferit lui Sharon situatia neplacuta de a isi creste singura copilul deoarece Law a trebuit sa se inroleze in marina. Ghinionul pe care Sharon l-a avut nu s-a terminat in ziua in care  Law a plecat, ci patru ani mai tarziu.

Cand David avea 4 ani, Sharon moare intr-un accident rutier iar micutul ramane in grija familiei. La scurt timp dupa decesul lui Sharon, tatal acesteia moare iar Marnie trebuie sa se ocupe de nepotul ei David si de mama ei.

Marnie preia responsabilitatile, David deschide ochii langa ea si o considera mama lui. Era prea mic cand mama lui a murit si normal ca nu isi mai amintea de ea.

Actiunea romanului se invarte in jurul lui David si a lui Law. Sandra Brown pune sub semnul intrebarii paternitatea lui David si chiar si asa zisa relatie a lui Sharon cu Law. Law isi amintea vag de Sharon, iar de sarcina deloc. Toata actiunea dar si povestea pe care Marnie o sustinea se desfasoara sub semnul intrebarii.

Romanul “Lunga asteptare” este un roman care surprinde de la primele pagini, actiunea se va petrece intr-un ritm atat de alert incat cititorul va fi tinut cu sufletul la gura.

La fel ca si celelalte carti scrise de Sandra Brown, aceasta carte este  un besteller romance pe care trebuie sa o citesti.

Alte carti scrise de Sandra Brown mai gasesti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*